breaking news Νέο

Νίκη Αγκαθιάς : Μπαράζ μεταγραφών

Νίκη Αγκαθιάς : Μπαράζ μεταγραφών

Χτίζει από την αρχή το ρόστερ της η περσινή πρωταθλήτρια της Ένωσής μας Νίκη Αγκαθιάς, που όπως είναι γνωστό την νέα περίοδο θα μας εκπροσωπήσει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η περσινή πρωταθλήτρια της Ένωσής μας λοιπόν ήδη ανακοίνωσε 16 μεταγραφές, ενώ όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί της ετοιμάζεται να κάνει άλλες τρεις προσθήκες προκειμένου να θεωρηθεί πλήρης το ρόστερ της.

Οι μεταγραφές που έκαναν περισσότερο εντύπωση είναι ασφαλώς οι τέσσερις που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για τέσσερις έμπειρους και καταξιωμένους στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από τον γειτονικό Αιγινιακό. Ο λόγος για τον Τόλιο που έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, ενώ έχει καθίσει και κάτω από τα δοκάρια της ΒΕΡΟΙΑΣ, τον κεντρικό αμυντικό βασικό τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Αιγινίου Λιόλιο όπως και τους βασικούς Γιατζιτζόπουλο ο οποίος διετέλεσε και αρχηγός του Αιγινιακού και τον μέσο Ζούρκο. Πρόκειται όπως ήδη αναφέραμε για τέσσερις καταξιωμένους στα επαγγελματικά πρωταθλήματα παίκτες που εκτός από εμπειρία αναμένεται να προσθέσουν και ποιότητα στην ομάδα της Αγκαθιάς.

Από κει και πέρα η περσινή πρωταθλήτρια της Ένωσής μας έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Αβραμόπουλου από την Αλεξάνδρεια, του νεαρού Καψάλη από τη Νάουσα, τον οπισθοφύλακα Ηλία από τη Λευκίμη, τον Ρογγότη επίσης από τη Λευκίμη, τον Παπαδόπουλο αριστερό οπισθοφύλακα από την Κρύα Βρύση, τον Γκελοσάνι μέσο από τον Μακεδονικό Φούφας, τον Βουλγαρόπουλο δεξιό ακραίο οπισθοφύλακα από το Πλατύ, τον Λαζόπουλο που αγωνίζονταν στη ΒΕΡΟΙΑ, τον Πετραϊ από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ πήρε δανεικούς από την ΒΕΡΟΙΑ και τους Αργυρόπουλο (τερματοφύλακα), Τσουλχαϊ (στόπερ), Πατσιαβούρα (μέσο) και Τσιότρα (οπισθοφύλακα) που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής