breaking news Νέο

ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Παίρνουν και το λεωφορείο!!!

ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Παίρνουν και το λεωφορείο!!!

Η αποψίλωση, από ότι χρήσιμο για την καλύτερη λειτουργία της ποδοσφαιρικής της ομάδας είχε εξασφαλίσει τα προηγούμενα χρόνια η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ συνεχίζεται.

Μετά την «κατάσχεση» που είχε παρατηρηθεί αμέσως μετά την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα από ότι πολύτιμο βρίσκονταν στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου και τα γραφεία της, οι πρώην προμηθευτές της ΠΑΕ, στους οποίους οφείλονται χρήματα, έβαλαν χέρι και στο λεωφορείο με το οποίο μετακινούνταν οι ποδοσφαιριστές.

Ένα πραγματικό στολίδι. Αυτό το διεκδικεί και μάλλον το κερδίζει ο Κατερινιώτης από τον οποίο είχε αγοραστεί όμως δεν είχε εξοφληθεί, (η ΠΑΕ του χρωσταέι 2.500 ευρώ) και για τον λόγο αυτό είχε κρατήσει την κυριότητά του.

Το λεωφορείο που βρίσκεται ακινητοποιημένο εδώ και αρκετό καιρό στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σταδίου σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κατακυρωθεί υπέρ του συγκεκριμένου κατοίκου της Κατερίνης, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας που αναμένεται να κινητοποιηθούν προκειμένου το πούλμαν να παραμένει στον ΓΑΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής