breaking news Νέο

Ανακοίνωση-απάντηση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη στον Μ. Χαλκίδη

Ανακοίνωση-απάντηση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη στον Μ. Χαλκίδη

Ο σεβασμός από την πλευρά του κ. Χαλκίδη, τη στιγμή μάλιστα που δοκιμάζονται οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας και το ανθρώπινο δυναμικό που επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς, είναι ανύπαρκτος. Το πολιτικό ήθος του φαίνεται από την στιγμή που επιλέγει να κάνει «αντιπολίτευση», την ώρα μάλιστα που η ανησυχία διοίκησης και δημοτών είναι εύλογη. Η εξάμηνη σιωπή του κ. Χαλκίδη τα λέει όλα άλλωστε και το ύφος της επιστολής του, που βρίθει από αγοραίους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του δημάρχου, μας λέει περισσότερα για τον ίδιο τον κ. Χαλκίδη και τον πανικό στον οποίο βρίσκεται παρά για το ίδιο το πρόβλημα του ΣΜΑ.

Η φωτιά ξέσπασε χθες το πρωί, και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και τα συνεργεία του δήμου με μηχανήματα και φορτηγά και υπαλλήλους που ο κ. Χαλκίδης λησμόνησε επίτηδες να αναφέρει. Και οι επιχωματώσεις για τις οποίες ο κ. Χαλκίδης μας δίνει συμβουλές ξεκίνησαν πολύ πριν γράψει την επαίσχυντη επιστολή του. Το γεγονός ότι η αντίδραση της διοίκησης και της πυροσβεστικής ήταν άμεση και το πρόβλημα θα λυνόταν σύντομα, ο πανικός του κ. Χαλκίδη να χάσει την ευκαιρία να κάνει «αντιπολίτευση» τον οδήγησαν σε δηλώσεις χωρίς επιχειρήματα αλλά μόνο χαρακτηρισμούς.

Όσο για την ανικανότητα του κ. Χαλκίδη, αυτή είναι γνωστή σε όλους και πρώτα στον ίδιο, αφού αυτός ήταν που πρώτος την αναγνώρισε και αποσύρθηκε από την πολιτική, και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή και για το κόμμα του αλλά και για τους πολίτες της Ημαθίας.

Μαθήματα ήθους δεν θα δεχτούμε, ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και οι πολίτες της Αλεξάνδρειας, από πολιτικούς που βάζουν το συμφέρον τους μπροστά από το συμφέρον του δήμου και των δημοτών. Το καλύτερο για τον κ. Χαλκίδη, θα ήταν να εξηγήσει στους δημότες του δήμου Αλεξάνδρειας, την αλλαγή της στάσης του απέναντι στη διοίκηση και στον δήμαρχο προσωπικά, κυρίως από τότε που έκλεισαν οι πόρτες του δημαρχείου στην απαίτησή του να παριστάνει τον δήμαρχο χωρίς να είναι.

 

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Παναγιώτης Γκυρίνης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής