breaking news Νέο

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων : Ξεκίνημα με πολλές φιλοδοξίες

  • Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων : Ξεκίνημα με πολλές φιλοδοξίες
  • Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων : Ξεκίνημα με πολλές φιλοδοξίες

Την προηγούμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου ξεκίνησε την προετοιμασία του για την νέα χρονιά ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων. Στην πρώτη της ομάδας των Τρικάλων παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκησή του με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Βασίλη Παπαδόπουλο, ενώ προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για να ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της περιόδου υπό την επίβλεψη του προπονητή της Δημήτρη Πρίντζιου.

Στην πρώτη προπόνηση παραβρέθηκαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Πρόκειται για επτά νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην περιοχή του Ρουμλουκίου, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν καταγωγή και διαμένουν στα Τρίκαλα. Όπως ο 17χρονος Ηλίας Κιρκιλιανίδης που αποκτήθηκε από τον Εθνικό Κλειδίου. Ο Χρήστος Σωτηράκης, που επίσης αποκτήθηκε από τον Εθνικό Κλειδίου 16 ετών, ο Χρήστος – Νεκτάριος Μηνούδης 17 ετών ένας ακόμη παίκτης που την προηγούμενη περίοδο αγωνίζονταν στην ομάδα του Κλειδίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μ. Αλέξανδρος έχει προσθέσει ήδη στο νεανικό πλέον ρόστερ του και τους Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο τερματοφύλακα 20 ετών από τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, τον 16χρονο μέσο Δημήτρη Αναδόλου από τον γειτονικό Εθνικό Κλειδίου, τον Βαλάντη Γρηγοριάδη 24 ετών από την Νίκη Αγκαθιάς, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Αλεξάνδρεια και την ΑΕ Καψόχωρας και πρόσφατα τον Απόστολο Λίτσι επιθετικό από την Νίκη Αγκαθιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής