breaking news Νέο

Ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας

Από την επιτροπή πρωταθλήματος & κυπέλλου της ΕΠΣΗ μετά τις αποφάσεις του συμβουλίου στις 16/07/2018 ανακοινώνονται τα εξής:

1. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής καθώς και για το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΗ θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 20/08/2018 και ώρα 12:00. Με την δήλωση συμμετοχής οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να προσκομίσουν και ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (e-mail) μέσω της οποίας θα γίνεται η αλληλογραφία από τη νέα χρονιά και έπειτα μεταξύ της ΕΠΣΗ και των ομάδων.

2. Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα υποδομών Κ 16 που αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-2003 και έπειτα. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στο ποσό των 60,00 € και οι αγώνες θα διεξάγονται Σάββατο πρωί.

3. Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα υποδομών Κ 14 που αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-2005 κι έπειτα. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στο ποσό των 50,00 € και οι αγώνες θα διεξάγονται Κυριακή πρωί.

4. Θα εκδοθούν ταυτότητες δημοσιογράφων καθώς και φωτορεπόρτερ οι οποίοι μόνο αυτοί θα έχουν δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τη σαιζόν 2018-2019 (εξαιρούνται δημοσιογράφοι κάτοχοι κάρτας ΕΣΗΕΑ). Η έκδοση της ταυτότητας θα γίνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων στην ΕΠΣΗ και προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (θα γίνουν γνωστά με νεότερη ανακοίνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής