breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : «Ακέφαλες» διοικητικά τέσσερις ομάδες

ΕΠΣ Ημαθίας : «Ακέφαλες» διοικητικά τέσσερις ομάδες

Και ενώ μπήκαμε σε περίοδο προετοιμασίας και κάποιες από τις ομάδες της Α' κατηγορίας έχουν πραγματοποιήσει και τις πρώτες προπονήσεις τους υπάρχουν και ομάδες που δεν έχουν επιλέξει ακόμη διοικήσεις και συνεπώς η συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα.

 

Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο περσινός πρωταθλητής της Α2 κατηγορίας ο ιστορικός Φίλιππος Μελίκης που παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των ανθρώπων που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια δίπλα του δεν βρέθηκαν ενδιαφερόμενοι να τον οδηγήσουν στην νέα κατηγορία, η οποία βέβαια έχει και μεγαλύτερες οικονομικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή και τρεις περίπου εβδομάδες πριν την καταλυτική ημερομηνία για την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα παραμένει ακέφαλος διοικητικά και φυσικά  δίχως προπονητή.

Η ιστορική ομάδα της Μελίκης που τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει σε πολυπρόσωπη διοίκηση, έχει εμπειρίες και από στιγμές σαν και αυτή που περνάει σήμερα και την οποία πιστεύουμε ότι και πάλι θα ξεπεράσει και θα δώσει κανονικά παρών στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας στο οποίο ανέβηκε την προηγούμενη περίοδο με πανηγυρικό τρόπο ύστερα από μερικά χρόνια στο δεύτερο «τη τάξει» πρωτάθλημα της Ημαθίας.

Διοίκηση, επίσημα τουλάχιστον δεν έχει ούτε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, που την περσινή περίοδο υποβιβάστηκε από την Γ' Εθνική, παρότι πριν λίγες ημέρες ο περσινός πρόεδρος του προανήγγειλε συμφωνία με προπονητή, ο οποίος όμως τελικά κατέληξε σε άλλη ομάδα.

Το κακό με την εκπρόσωπο της Αλεξάνδρειας είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μετά από έναν υποβιβασμό αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, όσον αφορά τον σχηματισμό διοίκησης. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί λύση και για την ομάδα της Αλεξάνδρειας και θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Η τρίτη ομάδα από την Α' κατηγορία της Ένωσής μας που παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες δεν κατάφερε να εκλέξει ακόμη διοίκηση είναι ο Αχιλλέας Νάουσας, κάτι όμως που το συνηθίζει τα τελευταία δύο – τρία χρόνια και πάντα καταφέρνει και το ξεπερνάει. Ας ευχηθούμε να συμβεί το ίδιο και φέτος.

Διοίκηση, επίσημα τουλάχιστον δεν έχει εκλέξει ούτε ο φιναλίστ των πλεϊοφ ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του όμως να είναι κατηγορηματικοί όσον αφορά την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση διαβεβαιώνουν και μάλιστα υπόσχονται ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας είναι μια διαφορετική περίπτωση. Έχει διοίκηση, επικεφαλής της οποίας παραμένει ο κ. Ταραλάς, προσέλαβε προπονητή, υπάρχει γενικά κινητικότητα στην ομάδα και αυτό που μένει να μάθουμε είναι η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί. Αν θα είναι η Α' στην οποία ανέβηκε, παρότι δεν το επιδίωκε όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποί του, δεν μπορούσαν όμως και να το αποφύγουν δίνοντας  εντολή στους νεαρούς παίκτες τους να χάσουν για να μην ανέβουν κατηγορία ή αν προτιμήσουν την Β' η οποία ταιριάζει καλύτερα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους, πολλοί από τους οποίους παίζουν στην παιδική.

Στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, ότι κι αν αποφασίσουν είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ενισχύουν το ρόστερ τους με λεγεωνάριους και θα βασιστούν σε παίκτες νεαρούς που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής τους και αυτό που τους φοβίζει είναι να μην εκθέσουν τους ταλαντούχους παίκτες ρίχνοντάς τους στα βαθιά και με αντιπάλους πολλοί από τους οποίους έχουν «φάει με το κουτάλι» τα εθνικά πρωταθλήματα.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Φίλιππος Αλεξάνδρειας, Φίλιππος Μελίκης και Αχιλλέας Νάουσας λοιπόν είναι οι τέσσερις ομάδες που δεν έχουν εκλέξει ακόμη διοίκηση, ενώ ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας συνεχίζει και για τη νέα χρονιά με τον ίδιο ενθουσιασμό και ίσως στην ίδια κατηγορία παρότι ανέβηκε στην Α'.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής