breaking news Νέο

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα 7 θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) :

 

1. Λήψη απόφασης για: Α) την έγκριση της δαπάνης για την «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση έξι παιδικών χαρών του Δήμου Αλεξάνδρειας» και Β) την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος.

2. Λήψη απόφασης για την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για  την υπηρεσία: «Συντήρηση και επισκευή αντλιοστασίων Δ.Ε. Αλεξάνδρειας».

3.  Λήψη απόφασης για τη διάθεση της πίστωσης, την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια αγωγών αρδευτικού δικτύου».

4. Λήψη απόφασης για έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Αλεξάνδρειας και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2019-2020».

5. Λήψη απόφασης για α) υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για κάλυψη  δαπάνης,  β) ορισμό δικηγόρου κατά της  αγωγής που έχει  καταθέσει ο κ. Βασίλειος Πουρλιοτόπουλος του Χαρίλαου κατά του Δήμου μας, γ) τη διάθεση πίστωσης.

6. Λήψη απόφασης για α) υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος για κάλυψη  δαπάνης,  β) ορισμό δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, γ) τη διάθεση πίστωσης.

7. Λήψη απόφασης για α)την υποβολή τεκμηριωμένου αιτήματος στην προϊσταμένη Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας για τη δαπάνη  παροχής γνωμοδότησης δικηγόρου επί της με αριθμό 1350/2018 απόφασης του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών της ΑΑΔΕ, β) παροχή γνωμοδότησης, γ) ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου και δ) τη διάθεση πίστωσης.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Παναγιώτης Γκυρίνης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής