breaking news Νέο

EΠΣ Ημαθίας: Στις 29 Αυγούστου η κλήρωση

EΠΣ Ημαθίας:  Στις 29 Αυγούστου η κλήρωση

Τετάρτη και όχι Δευτέρα, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα η ετήσια Γενική Συνέλευση και η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας (οριστική απόφαση αναμένονταν να παρθεί την Παρασκευή το βράδυ).

Ο λόγος που αλλάζει η ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που έχει οριστεί για την Δευτέρα 27 Αυγούστου ημέρα κατά την οποία αρχικά είχε προγραμματισθεί και η Γενική Συνέλευση και η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Έτσι αποφασίστηκε η Γενική Συνέλευση που πάντα συνοδεύεται από την κλήρωση να μεταφερθεί δύο ημέρες αργότερα για την Τετάρτη 29 Αυγούστου.

Αυτή η λεπτομέρεια βέβαια δεν αλλάζει την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου που έχει οριστεί και ισχύει να πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, 1 και 2/9, ενώ το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας θα ξεκινήσει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και της Β' Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Η δήλωση συμμετοχής των ομάδων της Α' και της Β' κατηγορίας θα πρέπει να υποβληθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 12 το μεσημέρι. Μαζί με την δήλωση συμμετοχής οι ομάδες οφείλουν να καταβάλουν στην ΕΠΣ Ημαθίας την ετήσια συνδρομή τους και το σχετικό παράβολο αξίας 150 ευρώ για την Α' και 120 ευρώ για την Β' κατηγορία ενώ το παράβολο για την Γ' Ερασιτεχνική ορίστηκε στα 80 ευρώ.

Επίσης τα σωματεία με την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής είναι υποχρεωμένα να έχουν τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που προέρχονται από ποινές.

Διαφορετικά θα τα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από την ΚΑΠ κυρώσεις.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής