breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Η προκήρυξη του πρωταθλήματος 2018/2019

ΕΠΣ Ημαθίας : Η προκήρυξη του πρωταθλήματος 2018/2019

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας μετά το τέλος της οποίας, όπως συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Α' και της Β' κατηγορίας (της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας η κλήρωση ορίστηκε για την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας).

Στις 29 Αυγούστου μαζί με την κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Α' και της Β' κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας. Να επισημάνουμε ότι η ΕΠΣ Ημαθίας είχε αρχικά αποφασίσει η τακτική Γενική Ετήσια Συνέλευση και φυσικά και η κλήρωση των αγώνων της Α' και Β' κατηγορίας, καθώς και της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου της να πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου (27 του μηνός), όμως υποχρεώσεις στην ΕΠΟ για την ίδια ημέρα του προέδρου της του κ. Βασίλη Φωτιάδη, την υποχρέωσε να αλλάξει το πρόγραμμα της και να ορίσει την κλήρωση και την τακτική της Γενική Συνέλευση δύο ημέρες αργότερα (29 Αυγούστου).

Στις γενικές οδηγίες της στην προκήρυξη που ανάρτησε στην ηλεκτρονική σελίδα της η ΕΠΣ Ημαθίας αναφέρει ότι τα σωματεία πριν την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα στο οποίο ανήκουν είναι υποχρεωμένα να τακτοποιήσουν κάθε οικονομική εκκρεμότητα με την ΕΠΣ και την ΕΠΟ από τυχόν οφειλές τους, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Επίσης κατά την διάρκεια της σεζόν είναι υποχρεωμένες οι ομάδες να τακτοποιούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις που προέρ- χονται από ποινές, άλλως θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις.

Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής από τις ομάδες κατατίθεται στην ΕΠΣ Ημαθίας και το Συνυποσχετικό Διαιτησίας.

Η δήλωση δηλαδή του Σωματείου ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα το Καταστατικό, των Κανονισμών, των Εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων της F.I.F.A, U.E.F.A. και Ε.Π.Ο.

Τα Σωματεία μαζί με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής οφείλουν να δηλώσουν και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρο- μείου (e-mail), μέσω της οποίας θα πραγματοποιείται η αλληλογραφία με την διοργανώτρια αρχή.

Για τα Σωματεία που δεν διαθέτουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ίδια η διοργανώτρια αρχή θα δημιουργήσει τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές διευθύνσεις και θα ενημερώνει έγκαιρα την κάθε ομάδα για να τις χρησιμοποιήσει για τους ως άνω σκοπούς.

Τα Σωματεία οφείλουν να μεριμνούν και είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για την ενημέρωση και διε- κπαιραίωση της αλληλογραφίας τους με τον τρόπο που περιγράφεται.

Η δήλωση συμμετοχής έχει από μόνη της την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της προκήρυξης, του καταστατικού της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Ημαθίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής