breaking news Νέο

A' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Στις 8 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα

A' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Στις 8 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα

Ο προβλεπόμενος από την προκήρυξη αριθμός των ομάδων με τον οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας είναι 16. Σε περίπτωση που κάποια από τις 16 ομάδες που ανήκουν στην Α' κατηγορία δεν δηλώσει συμμετοχή θα αντικατασταθεί από επιλαχών Σωματείο. Σωματείο όμως που αποχωρεί μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ από άλλο για κανέναν λόγο.

Η αντικατάσταση ενός Σωματείου που δεν δηλώσει συμμετοχή θα γίνει από τις τριταθλήτριες του Α' και του Β' ομίλου της Α2 κατηγορίας της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου (2017-2018).

Αν περισσότερες απο δύο ομάδες δεν δηλώσουν συμμετοχή από τις 16 της Α' κατηγορίας τότε δικαίωμα συμμετοχής αποκτούν οι επιλαχούσες ομάδες, όπως ορίζονται από τους πίνακες με την τελική βαθμολογική κατάταξη των Σωματείων της προηγούμενης ποδο- σφαιρικής περιόδου 2017-2018.

Σωματείο που παραιτείται του δικαιώματος προβιβασμού αγωνίζεται στην κατηγορία που είχε πριν τον προβιβασμό το Σωματείο που αποχωρεί μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΙ από άλλο.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στα Σωματεία που θα συμμετάσχουν στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωμένη με όλα τα ζητούμενα στοιχεία την έντυπη δήλωση συμμετοχής που τους δίνεται από την Ένωση έως την Δευτέρα 20 Αυγούστου 12 το μεσημέρι.

Μαζί με την αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί η ετήσια συνδρομή του Σωματείου και για δικαίωμα συμμετοχής σχετικό παράβολο 150 ευρώ.

 

Τα 16 Σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας είναι τα εξής:

 

1. ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

2. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

3. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

4. ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

5. ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ          

6. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ

7. ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ          

8. ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ

9. ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ                    

10. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

11. Α.Ε. ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ                    

12. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

13. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ           

14. Α.Ο. ΜΑΡΙΝΑΣ

15. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

16. ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

 

Η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας όπως ήδη αναφέραμε θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου και η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής