breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Απατούσε την 24χρονη σύζυγό του με μία… 72χρονη!

Μία νεαρή γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία «έπιασε» τον άντρα της να την απατά με μία ηλικιωμένη.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις ένα χρόνο, όταν η 24χρονη γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ότι ο 27χρονος σύζυγό της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Η «κυρία Lyndsey» όπως ονομάζεται από τα βρετανικά ΜΜΕ, ζήτησε τη βοήθεια γραφείου ιδιωτικών ερευνητών, για να εξακριβώσει αν ο άνδρας της την απατά.

Λίγο καιρό μετά, οι φόβοι της νεαρής γυναίκας επιβεβαιώθηκαν, καθώς έμαθε έκπληκτη ότι ο άνδρας διατηρούσε δεσμό με μια γυναίκα περίπου πενήντα χρόνια μεγαλύτερή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», η γυναίκα από το Μπέρμιγχαμ δεν έχει καταθέσει ακόμα αίτηση διαζυγίου, δηλώνοντας σοκαρισμένη, ενώ η 72χρονη ερωμένη του άνδρα της και μητέρα δύο παιδιών, αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δική της οικογένεια.

 

«Θεός» ο τύπος….. Τύφλα να ‘χει ο Μακρόν!

*****

Άστεγος μοίραζε βιογραφικά στο δρόμο και δέχθηκε 200 προτάσεις για δουλειά

Ανάρπαστη έχει γίνει στα social media η ιστορία ενός 26χρονου άστεγου, ο οποίος - αντί να ζητιανεύει - προσπαθούσε να μοιράσει το βιογραφικό του στους περαστικούς. Δεν περίμενε, όμως, ότι οι προτάσεις για δουλειά θα… έπεφταν βροχή!

Ο Ντέιβιντ Κασάρες, ο οποίος είναι προγραμματιστής, στεκόταν για πολλές ώρες καθημερινά σε ένα σταυροδρόμι της Καλιφόρνια, κρατώντας ένα χαρτόνι, που έγραφε : «Άστεγος πεινάει για επιτυχία. Πάρτε ένα βιογραφικό».

Μπορεί η ανταπόκριση των περαστικών να μην ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά η τύχη του άλλαξε, όταν η Τζασμίν Σκόφιλντ, make-up artist, τον απαθανάτισε με το κινητό της και ανέβασε τη φωτογραφία του στο διαδίκτυο.

«Σήμερα είδα αυτόν το νέο άστεγο άνδρα, που, αντί να ζητιανεύει, ζητούσε από τους ανθρώπους να πάρουν το βιογραφικό του. Εάν κάποιος στη Silicon Valley μπορεί να τον βοηθήσει, θα ήταν τέλεια. Παρακαλώ κοινοποιήστε, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε το Ντέιβιντ», έγραψε στο μήνυμά της.

 

Silicon Valley μπορεί να μην έχουμε, από ανέργους όμως πάμε καλά…Και από βιογραφικά, δόξα τω Θεώ, πλούσια, με πτυχία και μεταπτυχιακά και βάλε. Από προτάσεις για δουλειά πάσχουμε δυστυχώς, από προτάσεις.

*****

«Μάθημα Ευτυχίας» εισάγεται σε δημόσια σχολεία

Οι μαθητές δημόσιων δημοτικών σχολείων στο Νέο Δελχί θα μάθουν πώς να γίνονται ευτυχισμένοι, παρακολουθώντας το «Μάθημα Ευτυχίας» (Happiness Curriculum), που δημιούργησε ο Δαλάι Λάμα.

Στη νέα πρωτοβουλία, που εστιάζει στην «ολιστική εκπαίδευση», θα συμμετάσχουν 800.000 μαθητές προσχολικής έως εφηβικής ηλικίας, σε περισσότερα από 1.000 σχολεία.

«Η Ινδία είναι η μοναδική χώρα, που μπορεί να συνδυάσει τη σύγχρονη εκπαίδευση και την αρχαία ινδική γνώση», ανέφερε ο ηγέτης του Θιβετιανού Βουδισμού και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, κηρύσσοντας την έναρξη του μαθήματος σε βρεφονηπιακό σταθμό, τη Δευτέρα.

«Είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση των καταστρεπτικών συναισθημάτων στον κόσμο. Συνεπώς, αυτό που ξεκινά στα σχολεία του Νέου Δελχί, μπορεί να έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Δαλάι Λάμα.

Τα καταστρεπτικά, αρνητικά συναισθήματα, όπως ο θυμός, το μίσος και η ζήλεια, προκαλούν προβλήματα. Η Ινδία μπορεί να βοηθήσει, για να «ξεπεραστούν τα αρνητικά συναισθήματα της ανθρωπότητας», τόνισε.

Το «Happiness Curriculum» επικεντρώνεται στην καθημερινή άσκηση ενσυνειδητότητας, στο διαλογισμό, στα μαθήματα ηθικής, στις πνευματικές ασκήσεις και δραστηριότητες, στόχος των οποίων είναι να μάθουν οι μαθητές πώς να είναι καλά ανθρώπινα όντα, δήλωσε ο Manish Sisodia, αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για την εκπαίδευση στο Νέο Δελχί

Το μάθημα, διάρκειας 45 λεπτών, που θα ξεκινά με διαλογισμό, σχεδιάστηκε από 40 εκπαιδευτικούς και εθελοντές, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στην Ινδία.

«Στο επίκεντρό του είναι η ψυχική υγεία, ο χαρακτήρας και η αντίσταση», είπε ο κ. Sisodia, προειδοποιώντας για το ανησυχητικό φαινόμενο «τα επίπεδα ευτυχίας και υγείας να μειώνονται και τα επίπεδα άγχους, στρες και κατάθλιψης να αυξάνονται».

Το Νέο Δελχί δεν είναι η πρώτη πόλη της Ινδίας, στην οποία το κράτος προωθεί πρωτοβουλίες εξάπλωσης της ευτυχίας.

Η κυβέρνηση της Ινδίας, το 2016, στην κεντρική επαρχία Μαντία Πραντές, δημιούργησε ένα «Τμήμα Ευτυχίας», που λειτουργεί, για να είναι ευτυχισμένοι οι κάτοικοι.

 

Ανοιχτή πρόταση στην κυβέρνηση να το υιοθετήσει. Άλλωστε, με την ευκολία που τα τελευταία χρόνια μας σερβίρουν απλόχερα το αντίθετο, καιρός έστω να δώσουν μια στάλα ελπίδας στα παιδιά μας.

*****

Ο Τοτός αλητεύει στη γειτονιά και μπαίνει στο κουρείο του κυρ-Μανώλη. Ο κουρέας, που διασκέδαζε με την αφέλεια του Τοτού, ψιθυρίζει σε έναν πελάτη :

«Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί που υπάρχει. Δες…» και πιάνει ένα πεντάευρο στο ένα χέρι και 2 κέρματα του 1 ευρώ στο άλλο και ρωτάει τον Τοτό :

«Ποιά θες, τα λίγα ή τα πολλά;»

«Τα πολλά», λέει ο Τοτός και παίρνει τα 2 ευρώ και φεύγει.

Σκάνε στα γέλια ο κουρέας και ο πελάτης και συμφώνησαν πως είναι το πιο χαζό παιδί που έχουν δει.

Φεύγοντας ο πελάτης, βλέπει τον Τοτό να κάθεται στο παγκάκι και να τρώει παγωτό. Τον πλησιάζει και του λέει :

«Δεν φέρθηκες έξυπνα. Έπρεπε να πάρεις το 1 χαρτονόμισμα των 5€ και όχι τα 2 κέρματα του 1€».

Και του απαντάει ο Τοτός :

«Δεν πας καλά! Με αυτόν τον τρόπο του έχω πάρει πάνω από 200€ μέχρι τώρα»!


Άστεγος μοίραζε βιογραφικά στο δρόμο και δέχθηκε 200 προτάσεις για δουλειά
«Μάθημα Ευτυχίας» εισάγεται σε δημόσια σχολεία στο Νέο Δελχί

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής