breaking news Νέο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Λόγω εργασιών ασφαλτοστρώσεων εντός της Νάουσας, αποφασίζονται :

α) Από σήμερα Πέμπτη 02-08-2018 και ώρα 08:00΄ έως και την Παρασκευή 10-08-2018 και ώρα 18:00΄, η απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, ως εξής :

-στην οδό Χρ. Περδικάρη, από τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους έως τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω της οδού Αριστοτέλους. Τμήματα των οδών Καρατάσου, Σωφρονίου και Μητροπόλεως θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι.

-στην οδό Ρήγα Φεραίου, από τη συμβολή της με την οδό Χατζηγρηγοριάδη έως τη συμβολή της με την οδό Παπαγιώργη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται μέσω της οδού Χατζηγρηγοριάδη. Τμήματα των οδών Δημητριάδη και Παπαγιώργη θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι.

β) Η σήμανση που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι σύμφωνη με το τυπικό σχέδιο 3.1.4 για Αστικές οδούς / Εργοτάξια Μακράς Διάρκειας /Περιοχή συμβολής οδών με αποκλεισμό πρόσβασης, προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες των οδών και του εκπονούντος έργου, η οποία θα παραμένει και μετά το τέλος του ωραρίου των εργασιών, για όλο το ισχύον χρονικό διάστημα εφαρμογής τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής