breaking news Νέο

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα beach handball γυναικών από τον Φίλιππος Βέροιας

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα beach handball γυναικών από τον Φίλιππος Βέροιας

Η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και οι αθλήτριες του Γυναικείου Τμήματος του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας συγχαίρουμε την Εθνική Ομάδα Beach Handball Γυναικών για την τεράστια επιτυχία που κατάφεραν με την ανάδειξή τους ως Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball στο Καζάν της Ρωσίας.

Η αξιέπαινη εμφάνιση σας καθ’ όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το πάθος, η πίστη και η δυναμικότητα που σας διέκρινε, μας έκανε να νιώθουμε υπερήφανοι για τη χώρα μας, τα παιδιά μας και το άθλημά μας!

Σε αυτούς του δύσκολους καιρούς που περνούσε και συνεχίζει να περνάει η χώρα μας, εσείς καταφέρατε με την επιτυχία σας να σηκώσετε τη σημαία μας στην κορυφή του κόσμου με τον Εθνικό μας Ύμνο να ακούγεται στη μακρινή Ρωσία και όλα τα κράτη που συμμετείχαν, να υποκλίνονται στα χρυσά κορίτσια μας!

Ιδιαίτερη χαρά, τιμή και συγκίνηση νιώθουμε που στην Εθνική μας Ομάδα αγωνίστηκαν και προσέφεραν τα μέγιστα - σε συνδυασμό πάντα με την προσπάθεια όλων των αθλητριών - δυο Βεροιώτισσες αθλήτριες, η Έλενα Μούρνου, η οποία ξεκίνησε το χάντμπολ από το Φίλιππο Βέροιας και η Ελένη Κερλίδη, η οποία αγωνίστηκε με τα χρώματα του συλλόγου μας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Ευχόμαστε από καρδιάς συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, τις προπονήτριες, καθώς και όποιον άλλον στήριξε και βρέθηκε δίπλα στην Εθνική μας Ομάδα!! Είθε αυτή η τεράστια επιτυχία σας να αξιοποιηθεί κατάλληλα και με σοβαρότητα, ώστε να δώσει ώθηση στην εξέλιξη του αθλήματος, τόσο στην άμμο, όσο και στη σάλα!

Σ α ς  Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε !!!


 

Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Γυναικείο Τμήμα Handball

Μια ομάδα...μια οικογένεια...


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής