breaking news Νέο

BΕΡΟΙΑ : Τρέχει για να προλάβει

BΕΡΟΙΑ : Τρέχει για να προλάβει

Ο χρόνος πιέζει και στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ όλοι, από την διοίκηση, μέχρι το τεχνικό επιτελείο τρέχουν για να προλάβουν τις ημερομηνίες, αφού όπως υποστηρίζουν την Δευτέρα 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και τις πέντε ημέρες που μας χωρίζουν θα έχει συμπληρωθεί κατά 80% το ρόστερ της ομάδας.

 

Βέβαια αυτή τη στιγμή, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας στο ρόστερ υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί την περσινή περίοδο και αναμένεται να επιστρέψουν στην ομάδα, όπως ο Πατσιαβούρας, ο Τσιότρας, ο Τσουλχαϊ, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και τον Ιανουάριο είχαν δοθεί δανεικοί στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων με τον οποίο αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το φετινό ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ θα αποτελεί ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα προέρχονται από την περιοχή μας.

Να σημειώσουμε ότι έδρα της ομάδας θα είναι το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ενώ οι προπονήσεις όπως και το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Επίσης γίνονται προσπάθειες να βρεθούν ελεύθερες ημερομηνίες προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να μεταβούν σε ορεινό αθλητικό κέντρο για  την καλύτερη δυνατή καλοκαιρινή προετοιμασία τους.

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα ξεκινήσει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, όμως οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, καθώς είναι υποχρεωμένη να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας η κλήρωση του οποίου γίνεται στις 29 Αυγούστου και η πρώτη αγωνιστική του έχει οριστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Τρεις ημέρες δηλαδή αργότερα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής