breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Πρόστιμα σε όσους ταΐζουν τα ζώα στο Ζωολογικό Κήπο του Πεκίνου!

Εργαζόμενοι του Ζωολογικού Κήπου του Πεκίνου θα πραγματοποιούν κοινές περιπολίες με στελέχη της δημοτικής αστυνομίας, προκειμένου να αποτρέπουν τους επισκέπτες από το να ταΐζουν και να κάνουν κακό στα ζώα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Beijing Daily.

Ο Τζου Χονγκμπό, αναπληρωτής διευθυντής του ζωολογικού κήπου, δήλωσε ότι στόχος της απόφασης αυτής είναι οι επισκέπτες να μάθουν να συμπεριφέρονται σωστά απέναντι στα ζώα.

 

Οι… κυρώσεις για όσους ταϊζουν ζώα

 

Όσοι ταΐζουν τα ζωάκια σε απαγορευμένες περιοχές, θα βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόστιμο 50-100 γιουάν, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Πάρκου του Πεκίνου. Τα ζώα σιτίζονται με συγκεκριμένες τροφές από τους φύλακές τους. Οι επισκέπτες που τα ταΐζουν, μπορούν να τους προκαλέσουν δυσπεψία ή και σοβαρότερα προβλήματα. Το 2015, τρία ελάφια πέθαναν στο Ζωολογικό Κήπο της Σανγκάης, αφού κατανάλωσαν μη βρώσιμα υλικά, όπως πλαστικές σακούλες, που είχαν πετάξει οι επισκέπτες.

Από τα μέσα του φετινού Ιουλίου, ο Ζωολογικός Κήπος του Πεκίνου έχει αντιμετωπίσει πάνω από 300 περιπτώσεις ζώων, που ταΐζονται σε απαγορευμένες περιοχές.

*****

Τίνος είσαι εσύ; Δίδυμοι αδερφοί παντρεύονται δίδυμες αδερφές και… ρίχνουν το ίντερνετ!

Το ποιες μπορεί να ήταν οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει μάλλον να διερευνηθεί επιστημονικά! Οι δίδυμοι, οι δίδυμες, η κοινή ζωή!

Οι δίδυμοι και οι δίδυμες, υπολογίζεται πως αποτελούν περίπου το 1,9% του παγκοσμίου πληθυσμού. Κι αν αυτό ακούγεται ως αμελητέο ποσοστό στον κόσμο των πιθανοτήτων, τότε το να παντρευτούν δύο ζευγάρια διδύμων… μεταξύ τους, ίσως να μην έχει γίνει ποτέ ξανά!

Αυτό συμβαίνει, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οι δίδυμοι αδερφοί Zack και Nick Lewan, από το Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ, αναμένεται να παντρευτούν τις δίδυμες αδελφές Krissie και Kassie Bevier!

Μαζί σε όλα δίδυμοι και δίδυμες!

Μάλιστα, προγραμματίζουν να παντρευτούν το ίδιο σαββατοκύριακο (σ.σ. το πρώτο του Αυγούστου), αλλά να ζήσουν και μια κοινή ζωή, αφού σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, σκοπεύουν να ζήσουν μέχρι και στο ίδιο διαμέρισμα!

Οι πρωταγωνιστές αυτής της ιδιαίτερης ιστορίας έχουν μέχρι και την ίδια ηλικία, αφού και οι τέσσερις είναι 24 ετών. Δηλώνουν πως κάνουν τα πάντα σε ζευγάρια, συνεπώς το να παντρευτούν μαζί ήταν μάλλον μονόδρομος.

Πάντως, έτσι για την… ποικιλία, δηλώνουν πως σκοπεύουν να περάσουν κάποιες μέρες χώρια κατά τη διάρκεια του κοινού -κατά βάση- ταξιδιού του μέλιτος…

Η Kassie και ο Nick γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Grand Valley state University πριν από τέσσερα χρόνια. Στο πρώτο τους ραντεβού, έφεραν μαζί τα (δίδυμα) αδέλφια τους για… συμπαράσταση. Κάπως έτσι το… έτερο ζευγάρι, ο Zack και η Krissie, ξεκίνησαν επίσης να βγαίνουν ραντεβού.

Όσο για την πρόταση γάμου από τους δίδυμους αδελφούς; Δεν θα το πιστέψετε: Την έκαναν την ίδια μέρα.

*****

Τουριστική ατραξιόν η πεζογέφυρα που τη συγκρατούν γιγάντια χέρια

Το Βιετνάμ είναι διεθνής τουριστικός προορισμός από τη δεκαετία του '90. Τώρα, ο επισκέπτης μπορεί να σταθεί πάνω στη «Χρυσή Γέφυρα του Ντα Νανγκ» στους λόφους Μπα Να και να θαυμάσει το μαγευτικό ορεινό τοπίο. Να σταθεί με ασφάλεια, καθώς τη γέφυρα σηκώνουν στον αέρα δύο γιγάντια χέρια.

Αιωρούμενη πάνω από 1.400 μέτρα από το επίπεδο της θαλάσσης, η γέφυρα μοιάζει να συγκρατείται από δύο χέρια, που αναδύονται από τους λόφους. Κατά μήκος του μήκους 150 μέτρων διαδρόμου της γέφυρας είναι φυτεμένα χρυσάνθεμα lobelia, δίνοντας μια μωβ «ραφή» στην κατασκευή.

Η κατασκευή της «Χρυσής Γέφυρας» είναι μέρος του ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων πρότζεκτ για την υποδοχή των απειράριθμων τουριστών στη χώρα (το 2009, άγγιξαν τα 3,77 εκατομμύρια, και από τότε κυμαίνονται σε παρόμοια επίπεδα κάθε χρόνο).

Η γέφυρα εγκαινιάστηκε στις αρχές Ιουνίου και είναι η τελευταία προσθήκη στον κήπο Θιέν Θάι στην τουριστική περιοχή των Λόφων Μπα Να και του θερέτρου, που φέρει το ίδιο όνομα. Το θέρετρο δημιουργήθηκε το 1919. Κάποτε, το κοσμούσαν περίπου διακόσιες βίλες. Σήμερα, καυχιέται για διάφορες ατραξιόν: το «Γαλλικό Χωριό» είναι εμπνευσμένο από παλιές γαλλικές βίλες και διαθέτει πλατεία, εκκλησία, ξενοδοχεία.

*****

Τρακάρει μία ξανθιά με το αυτοκίνητο. Βγαίνει έξω ο άλλος οδηγός και βλέπει στο αμάξι του να έχει μπει όλη η πόρτα μέσα.

«Καλά, κοτζάμ STOP δεν το είδες;», τη ρωτάει νευριασμένα.

«Το STOP το είδα», του απαντάει η ξανθιά.

«Και γιατί δεν σταμάτησες;», την ξαναρωτάει αυτός.

Και του λέει : «Το πέρασα για διαφήμιση προφυλακτικών!»


Δίδυμοι αδερφοί παντρεύονται δίδυμες αδερφές
Χρυσή Γέφυρα του Ντα Νανγκ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής