breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Σε αγωνιστική δράση οι ομάδες

ΕΠΣ Ημαθίας : Σε αγωνιστική δράση οι ομάδες

Τέσσερις ακριβώς εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, με την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου και οι ομάδες της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας μπαίνουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, που όπως είναι γνωστό περιλαμβάνει πολλά φιλικά και έχει στόχο το δέσιμο των ομάδων και το φορμάρισμα των ποδοσφαιριστών.

Οι ομάδες, οι περισσότερες από αυτές, έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε άλλες προσθήκες στο ρόστερ τους. Απλά οι περισσότερες από αυτές θα είναι εκτός προγράμματος και πολύ δύσκολο στο διάστημα που απομένει να αλλάξουν οι συσχετισμοί δυναμικότητας των ομάδων, όπως έχουν διαμορφωθεί από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις.

Η δυναμικότητα λοιπόν των ομάδων της Α' κατηγορίας έχει διαμορφωθεί και από δω και πέρα πολύ λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αφού οι ποδοσφαιριστές που είχαν σκοπό να μετακινηθούν, ήδη μετακινήθηκαν.

Με βάση το ρόστερ της κάθε ομάδας μπορούν να γίνουν και οι πρώτες εκτιμήσεις όσον αφορά τους στόχους που έχει βάλει η κάθε μία από αυτές.

Βέβαια θα χρειαστεί και το πρώτο δείγμα που προέρχεται από τα φιλικά που θα ακολουθήσουν για να βγουν και πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Να δούμε όμως τις τελευταίες κινήσεις των ομάδων της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας.

 

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

Η νεοφώτιστη ομάδα του Πλατέος, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεταγραφικής αγοράς, με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της να φανερώνουν ότι επανήλθε ύστερα από πολλά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία της Ένωσής μας για να μείνει σ' αυτήν.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αγρ. Αστέρα, ο Άγγελος Καραντουλαμάς που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

Η περσινή πρωταθλήτρια της Α2 κατηγορίας της Ένωσής μας ομάδα της Μελίκης που θα στηριχθεί κυρίως στο περσινό αξιόπιστο ρόστερ της, που αποτελείται κυρίως από παίκτες της γύρω περιοχής, θα έχει στον πάγκο της τον Άρη Αδαλόγλου, καθώς ο περσινός προπονητής της Θόδωρος Τέγος δεν συνεχίζει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΤΡΑΝΤΣΑΣ

Μπορεί να άργησε να βγάλει διοίκηση, όμως ήδη ανανέωσε την συνεργασία του με το μεγαλύτερο κομμάτι του περσινού νεανικού ρόστερ του. Τελευταία εσωτερική μεταγραφή του Αχιλλέα Νάουσας ο 25χρονος δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας Ζήσης Βλαχοδήμος και ο 18χρονος τερματοφύλακας της την περσινή περίοδο Κερμανίδης.

Επίσης ο Αχιλλέας θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί για έδρα το Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας, όμως μετακομίζει στην γειτονική Στράντσα και μετονομάζεται σε Αχιλλέας Στράντσας.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

Μια από τις λίγες ομάδες, που παρουσιάζουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους ο Κεραυνός Επισκοπής που πραγματοποίησε τρεις ακόμη μεταγραφές. Πρόκειται για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Σίμο, τον 24χρονο Κώστα Μιχαηλίδη και τον 19χρονο Μάρκο Μπόφτση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα της Επισκοπής έχει ήδη προσθέσει στο ρόστερ της και τον υψηλόσωμο επιθετικό Ντέλλα που επέστρεψε από τον ΓΑΣ Κοπανού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής