breaking news Νέο

Στον «αέρα» η συμφωνία με την Ελπίδα Σκουτάρεως;

Στον «αέρα» η συμφωνία με την Ελπίδα Σκουτάρεως;

Ανησυχία και προβληματισμό στους φιλάθλους της ΒΕΡΟΙΑΣ, αλλά πιστεύουμε και στους ανθρώπους της νέας διοίκησης της ομάδας, προκάλεσαν οι προχθεσινές δηλώσεις σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή του Προέδρου της Ελπίδας Σκουτάρεως (είναι η ομάδα την θέση της οποίας θέλει να πάρει η ΒΕΡΟΙΑ στην Γ' Εθνική) κ. Φώτη Κεραμάρη γύρω από την επίμαχη υπόθεση.

Ο κ. Κεραμάρης συγκεκριμένα υποστήριξε ότι τηλεφωνικές συζητήσεις για την παραχώρηση της θέσης της ομάδα του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έγιναν με αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες από τον βορειοελλαδικό χώρο και απλά το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν πιο έντονο.

Αυτό το έντονο ενδιαφέρον της ΒΕΡΟΙΑΣ μας έκανε να σκεφθούμε να δοκιμάσουμε. Να δούμε τι ήταν αυτό το πράγμα που μας ζητούσαν να κάνουμε και μήπως με αυτό τον τρόπο καταφέρουμε να βοηθήσουμε περισσότερο την ομάδα μας. Μιλάω πάντα για όφελος της δικής μας ομάδας. Πήγαμε στη ΒΕΡΟΙΑ και βρήκαμε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονταν. Μιλήσαμε. Η ομάδα όμως δεν μου ανήκει. Δεν την δημιούργησα εγώ. Την βρήκα την ομάδα. Πως μπορώ εγώ να δώσω την ιστορία της κάπου αλλού;

Γύρισα, μίλησα με όλους τους φιλάθλους, με μέλη της ομάδας για να αποφασίσουμε για το μέλλον της. Την Δευτέρα 6 Αυγούστου έχουμε Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε τι θα γίνει, που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Ακόμη δεν έχει κλείσει τίποτα. Αν προχωρήσει η υπόθεση εγώ δεν πρόκειται να πάρω ούτε ένα ευρώ, όλα τα χρήματα θα διατεθούν γύρω από την ομάδα. Θα φτιάξουμε γήπεδο, Ακαδημίες και τη νέα χρονιά θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών με το όνομα «Ελπίς Σκουτάρεως Β'», καθώς έχουμε ενεργή την Ακαδημία μας. Πάντως επαναλαμβάνω ότι η απόφαση θα παρθεί την Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση, από τα μέλη και τους φιλάθλους, των οποίων η παρουσία προβλέπω ότι θα είναι έντονη.

Να δούμε όμως ακριβώς τι είπε για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της Ελπίδας Σκουτάρεως:

Ερωτ.: Υπήρξε ενδιαφέρον της Βέροιας;

Απαντ.: Έγιναν συζητήσεις, οι οποίες δεν απέφεραν καρπούς.

Ερωτ.: Δηλαδή επικοινώνησαν από την Βέροια και σας ζήτησαν το Α.Φ.Μ.;

Απαντ.: Βασικά τα τηλεφωνήματα ήταν πολλά. Δεχθήκαμε πάρα πολλά τηλέφωνα που μας ρωτούσαν αν η ομάδα κατέβει ή δεν κατέβει στην Γ' Εθνική.

Ερωτ.: Και από άλλες ομάδες η μόνο από τη ΒΕΡΟΙΑ;

Απαντ.: Κι από άλλες ομάδες. Έχουν γίνει συζητήσεις. Τηλεφωνικώς μόνο, τίποτε άλλο. Κάποια στιγμή το ενδιαφέρον της Βέροιας έγινε πιο έντονο και είπαμε να δοκιμάσουμε. Να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα. Κάποια στιγμή ακουγόταν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Και μιλάω όχι για όφελος δικό μου, αλλά της ομάδας. Πήγαμε και βρεθήκαμε με τους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ. Μιλήσαμε. Δεν μπορώ να πάρω στο κεφάλι μου την ιστορία αυτής της ομάδας. Να συζητήσω και να κάνω τις διαπραγματεύσεις μόνος μου. Η ομάδα δεν μου ανήκει. Δεν την δημιούργησα εγώ. Την βρήκα την ομάδα. Πως μπορώ εγώ να δώσω την ιστορία και όλη αυτή την ομάδα κάπου αλλού; Γύρισα, μίλησα με όλους τους φιλάθλους και τα μέλη της ομάδας για να δούμε το μέλλον της. Την Δευτέρα 6/8, έχουμε Γενική Συνέλευση για να δούμε τι θα γίνει. Που θα καταλήξει αυτή η ιστορία.

Ερωτ.: Δεν τα βρήκατε με τη ΒΕΡΟΙΑ; Για ποιό λόγο;

Απαντ.: Εγώ βασικά πήγα στη Βέροια για να δω τι είναι αυτό που ζητάνε. Δεν έκλεισα τίποτα και με κανέναν.

Ερωτ.: Οι φίλαθλοι τι λένε γι' αυτή την προοπτική;

Απαντ.: Ο καθένας μπορεί να πει με το μυαλό του ότι θέλει και να παραποιήσει τα πράγματα.

Ερωτ.: Από την ΒΕΡΟΙΑ σας έταξαν πολλά χρήματα;

Απαντ.: ΟΧΙ!

Ερωτ.: Αν σας έταζαν πολλά;

Απαντ.: Αν μας έταζαν πολλά εγώ θα έβγαινα στο χωριό και θα έλεγα τόσα λεφτά πήρα, θα έφτιαχνα γήπεδα. Θα έφτιαχνα Ακαδημίες. Δηλαδή δεν θα έβαζα στο παντελόνι ούτε ευρώ.

Ερωτ.: Ομάδα όμως θα υπήρχε;

Απαντ.: Ομάδα έχουμε. Έχουμε την Ακαδημία που φέτος έπαιζε με τον Αστέρα Πεπονιάς και θα δημιουργούσα την «Ελπίς Σκουνταρέως Β'».

Ερωτ.: Αν η ΒΕΡΟΙΑ έπαιρνε το ΑΦΜ με ποιό όνομα θα έπαιζε;

Απαντ.: Νομίζω ως ΒΕΡΟΙΑ θα έπαιζε. Δεν τα ξέρω και καλά αυτά. Μόνο στην σφραγίδα και το καταστατικό της ομάδας θα υπήρχε το Ελπίς Σκουτάρεως.

Ερωτ.: Εσείς χρέη δεν έχετε;

Απαντ.: Όχι δεν έχουμε. Έχουν εξοφληθεί όλοι!

Ερωτ.: Η ομάδα σε ποιά κατηγορία θα δηλωθεί;

Απαντ.: Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει. Μπορεί να παίξει ξανά στην Γ' Εθνική. Έχουμε περιθώριο. Μπορεί να εκδηλώσει κάποιος ενδιαφέρον. Γιατί όχι μεγάλο χωριό είμαστε.

Ερωτ.: Υπάρχει περίπτωση και Γ' Εθνική;

Απαντ.: Γιατί όχι. Εμας μας άρεσε η Γ' Εθνική. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν το γήπεδο. Αν είχαμε ένα γήπεδο.

Ερωτ.: Εσείς στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας τι θα προτείνετε;

Απαντ.: Εγώ θα πάω να ακούσω. Θα πάω να πω αυτά που έχουν συμβεί. Να τα μάθει όλος ο κόσμος. Να με βλέπουν, να τα πω όπως έχουν και θα ακούσω. Και θα κρίνουμε όλοι μαζί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής