breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Πέθανε γυναίκα 113 ετών στην επαρχία… των υπερηλίκων στην Κίνα

Μια γυναίκα 113 ετών πέθανε χθες στην αυτόνομη περιοχή Γκουανγκσί Τζουάνγκ, στη νοτιοδυτική Κίνα, που είναι γνωστή για τους πολλούς υπερήλικες κατοίκους της, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Η Χούαγνκ Μάγκαν γεννήθηκε το 1905 και έζησε στο χωριό Πινγκάν στην αυτόνομη επαρχία Μπάμα Γιάο, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στην Κίνα.

 

Οι κοινωνικές ιδιαιτερότητες στην Κίνα

 

Η Χουάνγκ και μία ακόμα γυναίκα, η Χουάνγκ Μασουέ, ήταν παντρεμένες με τον ίδιο άνδρα πριν την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας το 1949. Έζησαν μαζί ως μία οικογένεια έως το θάνατο του συζύγου τους, το 2005. Η Μασουέ πέθανε το 2012. Η Μάγκαν δεν έπασχε από κάποια σοβαρή ασθένεια και πέθανε ήσυχα στον ύπνο της.

 

Η επαρχία Μπάμα έχει 300.000 κατοίκους και περισσότερα από 90 άτομα είναι ηλικίας άνω των 100 ετών, γεγονός που έχει κάνει την περιοχή δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

*****

Σούπερ βραβείο σε γάτο μετά θάνατον

Ένας γατούλης ανακηρύχθηκε μετά θάνατον «Βρετανός Γάτος της Χρονιάς», επειδή βοήθησε την άρρωστη ιδιοκτήτριά του.

Ο λευκός γατούλης ονόματι Τίο, ο οποίος κάθισε πάνω στην ιδιοκτήτριά του και τη «ζύμωνε» με τις πατούσες του όλο το βράδυ, για να μην αποκοιμηθεί, καθώς είχε υποστεί θρόμβωση, ανακηρύχθηκε σήμερα, μετά θάνατον, «Βρετανός Γάτος της Χρονιάς».

 

Γάτος ο καλύτερος φίλος

 

Ο Τίο, ο οποίος πέθανε πριν από μερικές ημέρες, επικράτησε εκατοντάδων άλλων πρωταθλητών αιλουροειδών και κατέκτησε την ύψιστη διάκριση κατά την ετήσια τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου.

 

Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του η ιδιοκτήτριά του Σαρλότ Ντίξον.

 

«Ο διασώστης είπε ότι νόμιζε πώς είχα εμφανίσει θρόμβο και ότι ήταν καλό που δεν αποκοιμήθηκα, καθώς το πιθανότερο είναι να μην ξύπναγα ποτέ», είπε η Ντίξον, η οποία είχε φροντίσει τον Τίο από πολύ μικρό και τον βοήθησε να αναρρώσει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

 

Άλλοι βραβευθέντες ήταν ο μαυρόασπρος Άρθουρ, ο οποίος βοήθησε την ιδιοκτήτριά του να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και ο δύο ετών Τόμπι, ο οποίος ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη του κάθε φορά που παθαίνει επιληπτική κρίση.

*****

Μικροκαμωμένη φοιτήτρια έφαγε 255 κεμπάπ σε 23 λεπτά για ένα... smartphone

Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για ένα smartphone; Αυτό κλήθηκε να αποδείξει μια 21χρονη φοιτήτρια σε ένα διαγωνισμό, που διοργάνωσε εστιατόριο στην Αττάλεια, με έπαθλο ένα smartphone και δωρεάν γεύματα για πέντε μήνες και τα κατάφερε…

 

Σύμφωνα με τη hurriyetdailynews.com, η Σερέν Γιλμά, που ζυγίζει μόλις 40 κιλά, έφαγε μονοκοπανιάς 255 κεμπάπ μέσα σε μόλις 23 λεπτά. Τα συνόδεψε με σαλάτα και ψωμί, βοηθώντας τις μπουκιές να «κατέβουν» με τρία ποτήρια αϊράν (τουρκικό ποτό από γιαούρτι) και δύο ποτήρια νερό.

 

Η μικροκαμωμένη φοιτήτρια μετά το… πλούσιο γεύμα της ζύγιζε 7 κιλά παραπάνω.

Η αδύνατη κοπέλα κέρδισε ένα smartphone αξίας 5.500 τουρκικών λιρών και το δικαίωμα να τρώει επί πέντε μήνες στο εστιατόριο χωρίς να πληρώνει.

«Αρχικά νόμιζα ότι θα έσκαγε το στομάχι μου. Σκοπεύω να βελτιώσω σύντομα το ρεκόρ μου», δήλωσε η Γιλμάζ μετά τη νίκη της, με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να την κοιτάει με ανοιχτό το στόμα…

*****

Συγγραφέας δολοφόνησε 4 ανθρώπους, για να γράψει βιβλία, με τεράστια επιτυχία!

Ο 53χρονος Liu Yongbiao και ο συνεργός του, Wang Mouming, λήστεψαν και σκότωσαν μία τριμελή οικογένεια, καθώς και τον ένοικο ενός ξενώνα, πριν από 23 χρόνια.  Ο πρώτος μετά τις δολοφονίες αποφάσισε να γίνει συγγραφέας με βασική πηγή έμπνευσης τους τέσσερις φόνους.

 

Μάλιστα, από την ημέρα των φόνων μέχρι σήμερα, ο Liu κατάφερε να καταξιωθεί στη χώρα του ως βραβευμένος συγγραφέας και να παραμείνει ελεύθερος έως την περασμένη εβδομάδα.

 

Την περασμένη Δευτέρα, το δικαστήριο της πόλης Huzhou στην περιφέρεια Zhejiang ανακήρυξε ενόχους τους δύο κατηγορούμενους για τις κατηγορίες της ληστείας και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αφού αυτοί είχαν ήδη ομολογήσει το έγκλημά τους. Καταδικάζοντας και τους δύο σε θάνατο.

 

Σε μία τηλεοπτική συνέντευξη των περασμένο Αύγουστο, ο Liu αποκάλυψε πως παρότι πράγματι οι φόνοι αυτοί είχαν αποτελέσει έμπνευση για τα βιβλία του, κανένας χαρακτήρας δεν βασίστηκε στα αληθινά θύματα.

 

Βέβαια ο συγγραφέας είχε αναφέρει ακόμη ότι η ανάμνηση των φόνων που τον στοίχειωνε ήταν «χειρότερη και από θάνατο».

 

Η ιστορία ήταν η εξής, στις 29 Νοεμβρίου του 1995, ο Liu και o Wang έδεσαν ένα ζευγάρι -μέσα στον ιδιόκτητο ξενώνα τους-, τον εγγονό τους και έναν ένοικο, πριν δολοφονήσουν και τους τέσσερις με ρόπαλα και σφυριά. 

 

Η ιστορία αυτή όμως έμεινε άλυτη για πολλά χρόνια, επειδή οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούσαν να ερευνήσουν σωστά, καθώς η τεχνολογία την εποχή εκείνη δεν ήταν τόσο ανεπτυγμένη και ο ξενώνας δεν διέθετε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ενώ δεν διατηρούσαν ούτε στοιχεία για τους ενοίκους του.

 

Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, αστυνομικοί ανίχνευσαν το DNA του Liu σε μία από τις γόπες των τσιγάρων, που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος, καθώς ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε ξανά λόγω της εξέλιξης στα διαγνωστικά τεστ DNA.

 

Έτσι, αφότου συνέκριναν το δείγμα με αυτά 60.000 ανθρώπων, κατάφεραν να το ταυτοποιήσουν με την οικογένεια Liu στην πόλη Nanling, στην περιφέρεια Anhui. Μέσω αυτής κατέληξαν στον ύποπτό τους, στον Liu Yongbiao, τον οποίο και συνέλαβαν λίγο καιρό αργότερα. 

 

Σύμφωνα με τη Newsweek, στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Liu παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον ένοικο επειδή έμοιαζε πλούσιος. Ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν οι δράστες να κλέψουν από το θύμα ήταν ένα ρολόι, ένα δαχτυλίδι και ένα ασήμαντο χρηματικό ποσό, που ισοδυναμεί με περίπου 1,50 ευρώ. Ο Liu δήλωσε, επίσης, ότι οι φόνοι ήταν τόσο «στυγνοί», που του άξιζε να πεθάνει «100 φορές» για τιμωρία.

*****

Δυο ξανθιές συζητούν για το νέο τους αφεντικό…

«Πολύ όμορφος το καινούριο αφεντικό!», λέει η πρώτη.

«Ναι, κούκλος είναι..», συμφωνεί η δεύτερη.

«Ντύνεται και πολύ κομψά!», συνεχίζει η πρώτη.

«Και πολύ γρήγορα!», συμπληρώνει η δεύτερη.


γάτος
Μικροκαμωμένη φοιτήτρια έφαγε 255 κεμπάπ σε 23 λεπτά για ένα... smartphone
Συγγραφέας δολοφόνησε 4 ανθρώπους, για να γράψει βιβλία, με τεράστια επιτυχία!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής