breaking news Νέο

Χρονογράφημα : Η σοβαρότης του Γένους -Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρονογράφημα : Η σοβαρότης του Γένους -Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Τώρα, είμαστε σοβαροί ή δεν είμαστε? Πολλές φορές χάνω την εμπιστοσύνη μου στο γένος των ανθρώπων, στο οποίο δυστυχώς ανήκω και εγώ. Μαζί με μένα συναγελάζονται και περίπου ακόμη επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ίδιοι με μένα, μπόϊ, βάρος ένα πράμα να πούμε. Βέβαια όλοι υπερτερούμε απέναντι σε όλα τα άλλα έμβια όντα, δεν είμαστε ίδιοι εμείς με τα πρόβατα και τα κουνούπια. Τα πρώτα τα κάνουμε νοστιμότατα παϊδάκια και τα δεύτερα τα περιπιούμαστε καταλλήλως αν τα βρούμε να ξεκουράζονται σε κάποιον τοίχο μετά το ρόφημα που πήραν από το δικό μας σώμα. Δεν είναι δίκαιο.Δεν δεχόμαστε μυίγα ούτε στο σπαθί μας ούτε στο υπέροχο κορμί μας. Το βλέπουμε στον καθρέφτη και δεν ξέρουμε τι να πρωτοθαυμάσουμε, όλα τέλεια.

Το δε μυαλό μας ακόμη πιο αστραφτερό και κολαστρένιο, δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Την τριγωνομετρία ή την χρήση του μαχαιριού πάνω στο τρυφερό λαιμουδάκι του νεογέννητου κατσικιού. Μα δεν είμαστε και τίποτα βλάκες, προτιμάμε σαν μορφωμένοι τα τρυφερά. Η ανθρώπινη οικονομική επιστήμη μας έχει επιστήσει την προσοχή σε όλα τα μέρη του ζώου, από το κεφαλάκι του μωρού ζώου έως την κατεργασία του δέρματος για την κατασκευή εξόχων μαλακών παπουτσιών που θα φοράμε την Κυριακή στην Εκκλησία να μας θαυμάζει ο κόσμος και οι γείτονες. Παπούτσια σεβρώ (La chevre είναι η κατσίκα Γαλλικά).

Μετά την Θεία λειτουργία θα ακολουθήσει ανθρώπινη καφεποσία και συζήτηση για τα νέα οπλικά συστήματα που παρουσίασαν οι ευφυείς πάντα Αμερικάνοι που θα νικήσου μαζί με τους έμπειρους Γερμανούς τους καθυστερημένους μπολσεβίκους

αν φυσικά δεν καθυστερήσουν οι σκεπτόμενοι Ρώσοι να πατήσουν πρώτοι το κομβίον και δούμε την όμορφη wall street να καταποντίζετε μαζί με τις  αποδοτικές μετοχές στις ήρεμες υποθαλάσσιες περιοχές της Ανταρκτικής.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο καλός θεός, που μας επισκέπτεται αραιά και πού, θα προφυλάξει το έξυπνο γένος των ανθρώπων και θα σκοτωθούν μόνον γελάδες, ελέφαντες και σκουλίκια. Ας ευχηθούμε να γίνουμε μεταξοσκώληκες μήπως σε μια μελλοντική εποχή ξεκινήσουμε εμπορικά από το ακριβό μετάξι, Θα κονομίσει εκατομμύρια το Σουφλί. Τα ακριβότερα διαμερίσματα θα πωλούνται στον νομό Έβρου, όποιος προλάβει, με θέα το ποτάμι.

Μέχρι τότε όμως μην στενοχωριέστε για τίποτα είστε υπό την φύλαξη χιλιάδων Αγίων, αν υπολογίσουμε βέβαια και το σώμα των Αγίων των Βουδιστών (εξαιρετικοί Άγιοι με δεδομένα τα θαύματα τους σε εποχές ανομβρίας, πλημμύρας και διαφόρων φυσικών φαινομένων). Για διαφύλαξη του ηθικού μας ας συνυπολογίσουμε και τις θαυματουργές μορφές του Ισλάμ και των Ινδουιστών πρωτομαστόρων . Ήδη συγκροτούμε μία ισχυρή ομάδα συναγωνιστών

Αγιοθεραπευτών  και αισθανόμαστε  βέβαιοι ότι τα καλλίτερα πολυβόλα και νάρκες κατά προσωπικού  των είκοσι ετών για πλήρη ακρωτηριασμό των κάτω άκρων θα τα θέσουμε υπό την προστασία των δικών μας προστατών και άσε τους άλλους να πάνε να κουρεύονται. Αποδείξαμε νομίζω το σοβαρό γένος το οποίο υπηρετούμε και καθίστε καλά να μην χρησιμοποιήσουμε και τα μπαζούκας για περαιτέρω απόδειξη ότι είμαστε ανώτεροι των τίγρεων και των καμηλοπαρδάλεων. Οι διαφωνούντες παρακαλώ να απομακρυνθούν ησύχως για να μην αναγκαστούμε κι  αρχίσουμε με τίποτα ναπάλμ. Εμείς δεν θέλουμε το κακό σας. Υποταγή και προσευχή  θέλουμε. Σοβαρευτείτε!

 

Φοίβος Ιωσήφ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής