breaking news Νέο

ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΑΝΗΣ: «Η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε δίκαια»

ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΑΝΗΣ: «Η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε δίκαια»

«Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο και συνάδελφο για τα καλά του λόγια και να του ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία στην καινούργια του ομάδα.

Οσον αφορά το παιχνιδι από το ξεκίνημα έδεχνε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθως ο Εδεσσαϊκός που είδαμε σήμερα δεν είχε καμιά ομοιότητα αγωνιστικά με την ομάδα των δυο προηγούμενων αγώνων.

Είχαμε προβλήματα σε όλες τις γραμμές και τα προβλήματα αυτά δεν προήλθαν από την αγωνιστική συμπεριφορά της αντιπάλου μας, αλλά από εμας τους ίδιους. Οι παίκτες μου επηρεασμένοι προφανώς από το όνομα της ΒΕΡΟΙΑΣ υπερτίμησαν τις δυνατότητες των αντιπάλων μας και αυτό φάνηκε καλύτερα στις προσωπικές μονομαχίες στις οποίες σε όλες σχεδόν έρχονταν... δεύτεροι!!! Είχαμε μια ανεξήγητη για μένα νευρικότητα στο σημερινό παιχνίδι και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπαλα στην κατοχή μας και αυτό δεν άλλαξε ακόμη και όταν πραγματοποίησα και τις τέσσερις αλλαγές που δικαιούμουν. Σε κάποια στιγμή βέβαια εκεί κοντά στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου φάνηκε να ξεπερνάμε τα προβλήματα μας όμως γρηγορα επανήλθαμε στα προηγούμενα επίπεδα.

Η νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ θεωρώ οτι ήταν δίκαιη. Εμεις είμαστε υποχρεωμένοι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και να διορθώσουμε λάθη σαν κι αυτά που κάναμε σήμερα.

Σε σχετική ερώτηση πως είδε τη ΒΕΡΟΙΑ ο προπονητής του Εδεσσαϊκού απάντησε: “Η ΒΕΡΟΙΑ παρουσιάστηκε όπως ακριβώς την περιμέναμε. Εμείς είχαμε μια εικόνα από την σημερινή αντίπαλο μας και δουλέψαμε πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο. Το πρόβλημα με τους παίκτες μου ήταν οτι φοβήθηκαν - ίσως να τους επηρέασε το ονομα της ΒΕΡΟΙΑΣ - να χτίσουν επιθέσεις από πισω κάτι που είχαμε κάνει κατά κόρο στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Στις μονομαχίες οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ υπερίσχυσαν συντριπτικά και στο σημερινό παιχνίδι, όπως ήδη ανέφερε μας έλλειψαν η ταχύτητα και η κυκλοφορία της μπάλας”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής