breaking news Νέο

Νίκη και ήττα για τα κορίτσια του Φιλίππου

Νίκη και ήττα για τα κορίτσια του Φιλίππου

Μετά τη νίκη (16-13) επί του Άρη Θεσσαλονίκης την Δευτέρα στο πρώτο τεστ προετοιμασίας, ήρθε η ήττα για τον Φίλιππο από τον ΠΑΟΚ (16-27), στο φιλικό που δόθηκε την Τετάρτη στο Φιλίππειο, στο οποίο ο τεχνικός καθοδηγητής των “ερυθρολεύκων” τη Βέροιας Γιώργος Τσικίνας (φωτό) είχε την ευκαιρία μεσα σε τρεις ημέρες να βγάλει νέα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. “Πήγαμε καλά μπορώ να πω” ήταν το πρώτο σχόλιο του Βεροιώτη προπονητή, “αλλα θέλουμε χρόνο ακόμα να δέσουμε. Θεωρώ πως απο φιλικό σε φιλικό η ομάδα θα δέσει και θα παρουσιασθεί έτοιμη στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα, την 14η Οκτωβρίου” πρόσθεσε.

Απαρτία παικτριών στις προπονήσεις

Το καλό για τον σύλλογο της Βέροιας είναι ότι, στο σταδιο της προετοιμασίας που βρίσκεται τώρα, υπάρχει μεγάλος αριθμός συμμετοχής παικτριών στις προπονήσεις, κάτι που χαροποιεί ασφαλώς τον Γιώργο Τσικίνα.

“Οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντικό το να έχεις όλες σχεδόν τις παίκτριες κοντά σου και να δουλεύσεις μ’ αυτές. Ακόμα και τα κορίτσια που στην παρούσα περίοδο έχουν εξεταστική στις σχολές που φοιτούν - Εμμανουηλίδου Χριστίνα, Θεοδοσοπούλου Βίκυ, Στεφανίδου Ελενα και Γεωργιάδου Κλαίρη - μπορούν και πάλι να ανταποκρίνονται στις προπονήσεις της ομάδας. Ενω ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο στην περίοδο της προετοιμασίας για την ομάδα μου είναι η μη ύπαρξη κάποιου αγωνιστικού προβλήματος, αφου δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός, όπου, βέβαια, το ευχόμαστε και για τη συνέχεια” σημείωσε ο Γιώργος Τσικίνας, που συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της Βεροιώτικης ομάδας.

Συνέχεια με 3 φιλικά την ερχόμενη εβδομάδα...

Από το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας, δηλαδή την Δευτέρα, οι “ερυθρόλευκες” της Βέροιας ξεκινουν και πάλι τις φιλικές αναμετρήσεις, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Φιλώτα Φλώρινας (“Δημήτριος Βικέλας”, 6μ.μ.). Ακολουθεί η συνάντηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης του Ευθύμη Πιπελίδη (Τετάρτη στο Φιλίππειο και ώρα 6.30μ.μ.) και εν συνεχεία η ανταπόδοση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ του Χρήστου Τζουβάρα στη Θεσσαλονίκη (το Σάββατο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καθορισθεί το γήπεδο και η ακριβής ώρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης).

...και πάνω από 8 φιλικά στο στάδιο της προετοιμασίας!

Τέλος, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσικίνα, ο Φίλιππος θα δώσει πάνω από 8 φιλικά παιχνίδια στο στάδιο της προετοιμασίας του πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τις “κίτρινες” του Ευθύμη Πιπελίδη, οπότε και αναμένεται να παρουσιασθεί πανέτοιμος, φιλοδοξώντας συνάμα και σ’ ένα νικηφόρο ξεκίνημα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής