breaking news Νέο

Τα τελευταία νέα των ομάδων

Τα τελευταία νέα των ομάδων

Έξι περίπου εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας τρέχουν για να συμπληρώσουν τα κενά που έχουν εντοπίσει από την χρονιά που έφυγε στο ροστερ τους. Παρότι όμως μπαίνουμε σε περίοδο προετοιμασίας η κίνηση στην μεταγραφική αγορά της περιοχής μας παραμένει υποτονική κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση αφού ηταν αναμενόμενο.

Οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας τα τελευταία χρόνια έχουν χαμηλώσει πολύ το μπάτζετ τους με αποτέλεσμα και η κίνηση στη μεταγραφική αγορά να έχει μειωθεί αισθητά.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που διατηρούν ακόμη υψηλές οικονομικές απαιτήσεις ψάχνουν να βρουν ομάδες που αγωνίζονται σε εθνικά πρωταθλήματα που και αυτές βέβαια στην περιοχή μας έχουν μειωθεί στο ελάχιστο με τις ομάδες από την περιοχή μας που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική να έχουν γίνει δυσεύρετες.

Να δούμε όμως τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Ημαθίας.

 

ΣΕΦΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

Η ιστορική ομάδα του Μακροχωρίου απο την στιγμή που έλυσε το διοικητικό της πρόβλημα (την προεδρία της ανέλαβε ο πρώην Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μηνάς, ενω συνεχίζει και ο πρόεδρος τα προηγούμενα τρία χρόνια Γρηγόρης Παπακωνσταντίνου από άλλο όμως πόστο) και ανανέωσε την συνεργασία με τον περσινό προπονητή της Γρηγόρη Ηλιάδη ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ρόστερ της που θα έχει βάση τον περσινό της κορμό, καθως ανανέωσαν όλοι σχεδόν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της εκτός απο τους Παπακωνσταντίνου Γιώργο, Σταματίου, Σεβρή, Γκιουλέκα που αποχωρούν λόγω σπουδών.

Οσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ της μέσω μεταγραφών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη σε θέσεις συγκεκριμένες και οι επαφές μάλιστα με ποδοσφαιριστές που την ενδιαφέρουν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτό που μένει σταθερό στην ομάδα του Μακροχωρίου είναι η φιλοσοφία της, καθώς και φέτος θα δώσει βάρος στην αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι βέβαια θα πλαισιωθούν από τέσσερις - πέντε έμπειρους και καταξιωμένους.

Ηδη η ομάδα του Μακροχωρίου ανακοίνωσε και την πρώτη της μεταγραφή. Πρόκειται για τον Αλέξη Θεοδοσιάδη που στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής χρονιάς υπερασπίζονταν την εστία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Ο Θεοδοσιάδης έχει ξεκινήσει την καριερα του από τον Αχιλλέα Νάουσας ενώ στην συνέχεια και πριν καταλήξει τον περασμένο Ιανουάριο στο Ροδοχώρι φόρεσε την φανέλα των τμημάτων υποδομής του Αρη Θεσσαλονίκης της Βέροιας, του Παναξιακού και του ΑΟ Μαρίνας (στο ξεκίνημα της περσινης χρονιάς). Εκτος από την αποκτηση του Θεοδοσιάδη το Μακροχώρι ανακοίνωσε και την συνεργασία με τον γυμναστή Γκόραν Γκουτζιγιάν που εργάστηκε στην ομάδα της Βέροιας και ο οποίος εκτος από άμεσος συνεργάτης του Γρηγόρη Ηλιάδη με κύρια καθήκοντα την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών αναλαμβάνει και την παιδικη ομάδα του Μακροχωρίου.

Επίσης η νέα διοίκηση του Μακροχωρίου ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Θανάση Παπαστέργιο που παραμένει υπεύθυνος των Ακαδημιών της.

 

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Αλλάζει φιλοσοφία ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων καθώς η νέα διοίκηση του επικεφαλής της οποίας είναι ο γιος του πρώην προέδρου του, του Τάκη Παπαδόπουλου αποφάσισε να δώσει βάρος σε νεαρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βέβαια θα πλαισιωθούν από ορισμένους έμπειρους και δοκιμασμένους στην κατηγορία.

Ηδη η ομαδα των Τρικάλων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με έξι παίκτες και συγκεκριμένα με τους Κιρκιλιανίδη, Παρσόπουλο, Τσιρίδη, Βλάχο, Πατρίκα και Χατζόπουλο, ενω παρελθόν από την περσινή ομάδα αποτελούν οι Αργυρόπουλος, Τσουλχάϊ, Τσιότρας και Πατσαβούρας που μέσω Βέροιας μετακόμισαν στην Νίκη Αγκαθιάς.

Από την άλλη η διοίκηση του Βασίλη Παπαδόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τον 20χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο τον 17χρονο Χρήστο Σωτηράκη, τον 16χρονο Δημήτρη Αναδολού και τον 17χρονο Νεκτάριο Μηνούδη.

Να υπενθυμίσουμε οτι προπονητης του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων είναι ο Δημήτρης Πρίντζιος.

 

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ

Ο προπονητής του ΓΑΣ Κοπανού Χρήστος Χατζηδάκης ανακοίνωσδε επισημα την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας του. Πρόκειται για την μεθεπόμενη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ομάδας του Κοπανού ανανέωσε την συνεργασία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της.

Ο λόγος για τον 24χρονο (γεννήθηκε το 1994) αμυντικό Χρήστο Προϊο που προέρχεται απο την Ακαδημία του Μακεδόνα.

Επίσης ο ΓΑΣ Κοπανού ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 29χρονου μέσου Ουράν Σέχι που την χρονιά που μας πέρασε αγωνίζονταν στον Κεραυνό Επισκοπής.

 

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΡΟΔΟΧΩΡΙ

Την απόκτηση δύο ακόμη μεταγραφών ανακοινωσε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Πρόκειται για τον 22χρονο Κώστα Βούλγαρη επιθετικό και τον 16χρονο επίσης επιθετικό Ραφαήλ Ηλία.

Ο πρώτος (Βούλγαρης) την χρονιά που μας πέρασε αγωνίζονταν με τα χρώματα της Νίκης Αγκαθιάς στην οποία ειχε μετακινηθεί από το Ροδοχώρι και στην ουσία πρόκειται για επιστροφή, ενω ο δεύτερος (Ηλίας) προέρχεται από τον ΓΑΣ Κοπανού στον οποίο αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια και πέτυχε 7 γκολ).

 

ΠΛΑΤΥ

Τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε ο νεοφώτιστος στην μεγάλη κατηγορία της Ενωσης μας Αγρ. Αστέρας Πλατέος. Πρόκειται για τον Δημήτρη Ηλιάδη 24 ετών και την σημαία της Νίκης Αγκαθιάς τον 29χρονο Γιώργο Μοσχόπουλο καθώς και τον Μανώλη Ιορδανόπουλο που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν με τα χρώματα της Αλεξάνδρειας όπως και τον 29χρονο τερματοφύλακα Τάσο Αραμπατζή απο την Ομόνοια Σίνδου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής