breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Τσουχτερό πρόστιμο στους οδηγούς ταξί που φορούν βερμούδα!

Εδώ και εβδομάδες, το Μιλάνο, η οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, «πνίγεται» από τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία. Παρόλα αυτά, οι αρχές είναι κάθετες και δεν επιτρέπουν στους οδηγούς ταξί να εμφανίζονται στην εργασία τους… φορώντας βερμούδα, για να πάρουν μια ανάσα δροσιάς.

Για του λόγου το αληθές : Ήδη σε 20 ταξιτζήδες έχουν επιβληθεί πρόστιμα για τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Πρόκειται για ένα μέτρο, που ελήφθη σε περιφερειακό επίπεδο και βρίσκεται σε ισχύ από το 2016. Βάσει του κανονισμού, ορίζεται με σαφήνεια ότι οι οδηγοί ταξί δεν έχουν το δικαίωμα να «φοράνε φανελάκια, βερμούδες, σαγιονάρες και αθλητικές φόρμες».

Από την έναρξη του καύσωνα, η δημοτική αστυνομία έχει ήδη επιβάλει πρόστιμα σε 20 οδηγούς, όπως μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων AGI.

Ο «λογαριασμός» τσουχτερός : 110 ευρώ για κάθε παράβαση κι επιπλέον ο ταξιτζής οδηγείται ενώπιον της αρμόδιας πειθαρχικής επιτροπής με κίνδυνο την προσωρινή αναστολή της χρήσης άδειας ταξί.

*****

Το Βίλνιους υπόσχεται «τουριστικούς» οργασμούς και προκαλεί σάλο!

Το Βίλνιους, η πρωτεύουσα της Λιθουανίας, ξεκίνησε μια διαφημιστική εκστρατεία, με την οποία υπόσχεται «τουριστικούς οργασμούς» σε όσους το επισκεφθούν, ενώ παρουσιάζει την πόλη σαν το «σημείο G της Ευρώπης». Πρόκειται για μια καμπάνια, που η κυβέρνηση ήθελε να καθυστερήσει τουλάχιστον έως το φθινόπωρο, για μετά την επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, προβλέπονται αφισοκολλήσεις στους δρόμους του Βερολίνου και του Λονδίνου. Στις αφίσες πρωταγωνιστεί μια νεαρή γυναίκα, της οποίας διακρίνεται η πλούσια κόκκινη κόμη της και τα μάτια της. Αναριγεί, καθώς κρατάει σφικτά με το ένα της χέρι το χάρτη της Ευρώπης, που μοιάζει σαν ένα ύφασμα, όπου είναι ξαπλωμένη, και συγκεκριμένα την περιοχή, όπου βρίσκεται η Λιθουανία.

Το κείμενο στην αγγλική γλώσσα διαβεβαιώνει : «Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται, όμως όταν το βρείτε, είναι εκπληκτικό». Κατόπιν προσθέτει με κεφαλαία γράμματα : «Βίλνιους, το σημείο G της Ευρώπης».

Οι υπεύθυνοι της τουριστικής εκστρατείας Go Vilnius εξηγούν ότι απευθύνεται σε πρόσωπα ηλικίας 18-35 ετών. Η αφίσα αναμένεται να προωθηθεί και στα μεγαλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρωτοβουλία προκάλεσε αντιδράσεις. Ο πρόεδρος της διάσκεψης των καθολικών επισκόπων της Λιθουανίας, ο αρχιεπίσκοπος του Βίλνιους Γκιντάρας Γκρούσας, αποδοκίμασε τη διαφημιστική καμπάνια, εκτιμώντας ότι «ενισχύει ενδεχομένως την εικόνα του Βίλνιους ως πόλης σεξουαλικού τουρισμού και ότι εκμεταλλεύεται τη γυναικεία σεξουαλικότητα».

«Όσοι έχουν εκνευριστεί, το μόνο που κάνουν είναι να αποδεικνύουν ότι η εκστρατεία είναι επιτυχημένη, διότι μιλούν για εκείνη και πυροδοτούν το δημόσιο διάλογο», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας από τους δημιουργούς, ο Γιούργκις Ραμανάουσκας.

Η εκστρατεία θα διαρκέσει μία εβδομάδα στο Διαδίκτυο. Οι αφίσες στους δρόμους της Γερμανίας και της Βρετανίας θα παραμείνουν για μια εβδομάδα.

Πάτε Βίλνιους λοιπόν και καλά…..να περάσετε!

*****

Παππούδες το έσκασαν από το γηροκομείο και πήγαν σε φεστιβάλ heavy metal

Στο πιο απίθανο μέρος εντόπισαν οι αστυνομικοί του Αμβούργου δύο ηλικιωμένους, που το είχαν σκάσει από το γηροκομείο…

Η διεύθυνση του οίκου ευγηρίας ενημέρωσε την Παρασκευή την αστυνομία ότι οι δύο άνδρες απουσίαζαν από το χώρο. Αμέσως οι Αρχές κινητοποιήθηκαν, για να εντοπίσουν τους δύο.. φυγάδες, τους οποίους βρήκαν στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο μεγαλύτερο φεστιβάλ heavy metal μουσικής στον κόσμο, στο Wacked Open Air Frestival.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν, οι δύο ηλικιωμένοι ήταν «ζαλισμένοι και αποπροσανατολισμένοι», ωστόσο οι «μεταλάδες» αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από το φεστιβάλ, το οποίο δεν είχε τελειώσει, αφού είχε ακόμα μία μέρα συναυλιών.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, δεν τους έκαναν τη χάρη και τους έβαλαν σε ένα ταξί, το οποίο, συνοδεία περιπολικού, τους γύρισε πίσω στο γηροκομείο.

Το Wacked Open Air Festival είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ heavy metal στον κόσμο και σίγουρα το μεγαλύτερο της Ευρώπης, αφού κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες κόσμου συρρέουν, για να λάβουν μέρος σε αυτό.

Η φετινή διοργάνωση ήταν sold out, με πάνω από 75.000 θεατές. Μεταξύ των συγκροτημάτων που εμφανίστηκαν, ήταν οι Danzig, Judas Priest, Hatebreed, In Flames, Running Wild, Arch Enemy, In Extremo.

*****

Λέει ο Τοτός στον πατέρα του : «Μπαμπά θέλω να μου πάρεις το iPhone X».

«Να κάνουμε πρώτα μία ανασκόπηση….», λέει ο πατέρας του, «…φέτος πέρασες την τάξη με καλό βαθμό».

«Μπαμπά, μη λες πολλά, θέλω να μου πάρεις το iPhone X», λέει ο Τοτός.

«Πέρασες και στα Αγγλικά με καλό βαθμό, οπότε είναι και αυτό κάτι θετικό», συνεχίζει ο πατέρας.

«Μπαμπά, μην το αναλύεις, θέλω να μου πάρεις το iPhone X», επιμένει ο Τοτός.

«Δεν έκανες πολλές σκανδαλιές, οπότε και αυτό είναι στα υπέρ σου», συνεχίζει ο πατέρας.

«Μπαμπά, θέλω να μου πάρεις το iPhone X», επιμένει ο Τοτός.

«Όλα καλά Τοτέ, αλλά ξέχασες να μου πεις τη μαγική λέξη….», του λέει ο πατέρας του με νόημα.

«Μαρία!!», λέει ο Τοτός.

«Τι Μαρία;;;», λέει ο πατέρας.

Τοτός : «Η γκόμενά σου…»

Πατέρας : «Μήπως θες και θήκη;»


Βίλνιους-διαφημιστική εκστρατεία
φεστιβάλ heavy metal

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής