breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Η πιο κρυφή παραλία της Ελλάδας δεν είναι το Σεϊτάν λιμάνι!

Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη της Ελλάδας, που δεν είναι γνωστά σε πολύ κόσμο και η ομορφιά τους είναι απερίγραπτη. Είναι οι ανεξερεύνητοι παραδεισένιοι χώροι της χώρας μας, που κάποια στιγμή στη ζωή μας πρέπει να ανακαλύψουμε. Μία από τις πιο κρυμμένες παραλίες της Ελλάδας, που πρέπει να επισκεφτείτε, είναι η παραλία της Γλώσσας. Είναι ο πιο must προορισμός για γυμνιστές και εναλλακτικούς!

Η Γλώσσα είναι μια μικρή παραλία στη σκιά της Βοϊδοκοιλιάς. Έχει ένα μικρό στενό στόμιο, που ίσα-ίσα επιτρέπει την είσοδο του νερού της θάλασσας. Φαρδαίνει όμως και δίνει μεγαλύτερο χώρο στην αμμουδιά για τους επισκέπτες της. Τα νερά της είναι πάντοτε ήσυχα και προστατευμένα.

Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται από τη Βοϊδοκοιλιά. Στο δεξί σας χέρι όπως βλέπετε την παραλία ερχόμενοι από το Πετροχώρι, θα συναντήσετε μια αυτοσχέδια ταμπέλα «Glossa beach», που δείχνει το δρόμο για τη Γλώσσα. Θα ανεβείτε το μικρό λόφο και θα δείτε μπροστά σας μια διχάλα με δυο μονοπάτια, ακολουθείτε το δεξί (το αριστερό οδηγεί στον τάφο του Θρασυμήδη).

*****

Η γιόγκα κάνει καλό στους φυλακισμένους

Τα οφέλη της γιόγκα στους κρατούμενους είναι πολλά. «Σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου, να αλληλεπιδράς με το περιβάλλον σου με έναν πιο ήρεμο τρόπο».

Η Yoga Behind Bars είναι μία από τις δεκάδες επιχειρήσεις της Αμερικής, που επισκέπτονται φυλακές, για να μάθουν γιόγκα στους φυλακισμένους.

Δεν είμαι μόνο τα στούντιο γιόγκα, αλλά και πολλοί εθελοντές που ταξιδεύουν ώρες ολόκληρες, για να εξασκήσουν την τέχνη της γιόγκα μαζί με κρατούμενους. Στη φυλακή Clallam Bay Corrections Center του Σιάτλ 858 κρατούμενοι κάνουν γιόγκα.

Η Rosa Vissers, που επισκέπτεται το κέντρο κράτησης, δηλώνει : «Εγώ και η ομάδα μου, που αποτελείται από 102 εθελοντές, επισκεπτόμαστε αυτή τη στιγμή 16 φυλακές. Η γιόγκα μπορεί να εισχωρήσει μέσα στην ψυχή του ανθρώπου. Διδάσκει ποιο είναι το καλό και οι άνθρωποι αυτοί είναι σημαντικό να δέχονται αγάπη και πρέπει να ξέρουν ότι εμείς τους αγαπάμε…».

«Είναι τόσο χαλαρωτικό. Σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου, να αλληλεπιδράς με το περιβάλλον σου με έναν πιο ήρεμο τρόπο. Στη φυλακή είσαι όλη την ώρα εγκλωβισμένος σε ένα μικρό δωματιάκι, έτσι η μόνη διέξοδος είναι η γιόγκα. Ελπίζω, όταν βγω από εδώ πέρα, να έχω την ευκαιρία να διδάσκω και εγώ…», εξομολογείται κρατούμενος.

*****

Γυναίκα πλένει το εσωτερικό του αυτοκινήτου της με σαπούνι και νερό

Γυναίκα εθεάθη σε πλυντήριο αυτοκινήτων να πλένει το εσωτερικό του αμαξιού της με σαπούνι και νερό. Το… σπάνιο θέαμα κατέγραψε περαστικός με την κάμερα του κινητού του. Το βίντεο τώρα έχει γίνει viral, μετρά εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες αναδημοσιεύσεις, αφού σίγουρα είναι κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα…

*****

Ντροπή δίπλα στον τσάρο! Έχουν κάνει το πάρκο στο Κρεμλίνο… ερωτική καβάτζα!

Το πάρκο «Ζαριάντιε» της ρωσικής πρωτεύουσας, που βρίσκεται απέναντι από το Κρεμλίνο, έχει γίνει δημοφιλής τόπος για σεξουαλικές συνευρέσεις!

Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κύριος αρχιτέκτονας της Μόσχας Σεργκέι Κουζνετσόφ, καθώς, όπως είπε, αυτό δείχνουν οι εγγραφές στις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στο πάρκο απέναντι από το Κρεμλίνο.

«Στο πάρκο «Ζαριάντιε» παρατηρείται ένας πρωτοφανής αριθμός περιστατικών σεξουαλικών συνευρέσεων. Υπάρχουν πολλές εγγραφές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κουζνετσόφ, διευκρινίζοντας ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά του κόσμου σημαίνει ότι νοιώθει ηρεμία και ασφάλεια στην πόλη.

Ανέφερε επίσης ότι άλλα περιστατικά που καταδεικνύουν ότι υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον στην ρωσική πρωτεύουσα, είναι οι περιπτώσεις των ατόμων εκείνων, που κοιμούνται στο δόμο.

Το πάρκο «Ζαριάντιε» εγκαινιάστηκε στη Μόσχα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2017 και θεωρείται το μεγαλύτερο πάρκο της ρωσικής πρωτεύουσας, που δημιουργήθηκε τα τελευταία 70 χρόνια.

Στο χώρο του πάρκου παρουσιάζονται τέσσερα χερσαία οικοσυστήματα, που χαρακτηρίζουν τη Ρωσία, όπως το δάσος, η τούνδρα, η στέπα, το λιβάδι.

Στο πάρκο υπάρχει επίσης φιλαρμονική, επιστημονικό- εκπαιδευτικό κέντρο, εκθεσιακό πολιτιστικό συγκρότημα και κέντρο υγείας.

*****

Ένας πάμπλουτος κάνει πάρτι στο σπίτι του, όταν ξαφνικά λέει : «Δίνω 100.000€ σε όποιον κολυμπήσει από τη μία άκρη της πισίνας μέχρι την άλλη, χωρίς να τον φάνε οι κροκόδειλοι που υπάρχουν μέσα»!

Οι παρευρισκόμενοι παγώνουν και πλησιάζουν την πισίνα να δουν, αν έχει όντως κροκόδειλους.

Αφού είδε πως κανένας δεν έπεφτε, ξαναλέει : «Δίνω 200.000€ και μία Porsche σε όποιον κολυμπήσει από τη μία άκρη της πισίνας μέχρι την άλλη, χωρίς να τον φάνε οι κροκόδειλοι που υπάρχουν μέσα»!

Τσιμουδιά από τον κόσμο. Αμέσως μετά λέει : «Δίνω 200.000€, μία Porsche και ένα μοντέλο σε όποιον κολυμπήσει από την μία άκρη της πισίνας μέχρι την άλλη χωρίς να τον φάνε οι κροκόδειλοι που υπάρχουν μέσα»!

Κανένας όμως δεν έπεφτε, οπότε ξαναδοκιμάζει : «Δίνω 200.000€, μία Porsche και έναν πού@στη σε όποιον κολυμπήσει από τη μία άκρη της πισίνας μέχρι την άλλη, χωρίς να τον φάνε οι κροκόδειλοι που υπάρχουν μέσα»!

Ξαφνικά πέφτει ένας μέσα στην πισίνα και φτάνει βολίδα στην άλλη άκρη. Μόλις βγαίνει από το νερό αρχίζει και φωνάζει : «Θέλω τον πού@στη! Φέρτε μου τον πού@στη!»

«Ηρέμησε», του λέει ο πλούσιος, «θα σου τον φέρουμε».

«Θέλω τον πού@στη  τώρα», να συνεχίζει να φωνάζει ο άλλος.

«Μα θα στον φέρουμε! Τι κάψα είναι αυτή;», του λέει ο πλούσιος.

«Τον πού@στη θέλω, που με έσπρωξε στην πισίνα!»


Η γιόγκα κάνει καλό στους φυλακισμένους
Γυναίκα πλένει το εσωτερικό του αυτοκινήτου της με σαπούνι και νερό
Πούτιν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής