breaking news Νέο

Σε καλό δρόμο η Νίκη Αγκαθιάς

Σε καλό δρόμο η Νίκη Αγκαθιάς

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό τεστ (πρώτο εντός έδρας) της Αγκαθιάς καθώς επικράτησε στο ανακαινισμένο γήπεδο της του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι και μετέπειτα νικητές προηγήθηκαν στο σκορ στο 25’ με τον Ιωάννου, που αξιοποίησε ωραία σέντρα του Λαζόπουλου, όμως δέκα λεπτά αργότερα (35’) η ομάδα της Πιερίας έφερε το παιχνίδι στα ίσα με εύστοχο πέναλτι του Αποστολίδη.

Το γκολ της νίκης της Αγκαθιάς πέτυχε ο Κεν ύστερα από ωραία ενέργεια και σένστρα του Ζαχαριουδάκη στο 75’.

Στο 83’ ο Αχιλλέας άγγιξε το 2-2 όμως ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας Γιδαρόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το φαουλ του Αποστολίδη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Κίτσας, Ρογγότης, Γιαννόπουλος, Αβραμόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σούκτας, Λαζόπουλος, Ιωάννου, Γκελοσάνι. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Γιδαρόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κεν, Ζησόπουλος, Σιδηρόπουλος, Καπετάνος, Αβραάμ, Στυλίδης, Δουλκερίδης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Βασιλειάδης (λ. τρ. 15’ Γαλάνης), Καταχιώτης, Δερκίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Ιτσιος, Ναρίνογλου, Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Ευαγγελόπουλος, Τσουρέκας. Επαιξαν και οι: Καραφέριας, Κώστας, Ιωαννίδης, Νίκας, Χαλκίδης, Τζίκας, Παπαθανασίου, Καρατζιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής