breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Οι πυροσβέστες έσβηναν τη φωτιά και οι Ρομά τους ...έκλεβαν!

Εκείνοι προσπαθούσαν να σώσουν τον καταυλισμό και σε ένδειξη …ευγνωμοσύνης, οι αθίγγανοι τους …περιποιήθηκαν.

Μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στον καταυλισμό των Ρομά στο Ριγανόκαμπο Αχαΐας, επί τόπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ειδικότερα, στην περιοχή κατέφθασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής. Ωστόσο, όση ώρα οι πυροσβέστες έσβηναν τη φωτιά, οι κάτοικοι του καταυλισμού τους έκλεβαν.

Στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία, η οποία εντόπισε τα κλεμμένα αντικείμενα των πυροσβεστών και τους τα παρέδωσε.

*****

Κουτί με κάρτες Pokemon πουλήθηκε για 56.000 δολάρια!

Κάποιος βάλθηκε «να τους πιάσει όλους» και γι' αυτόν το λόγο «έσκασε» 56.000 δολάρια, για να αποκτήσει ένα σφραγισμένο κουτί με κάρτες πόκεμον του 1999.

Ο οίκος δημοπρασιών Huggins & Scott δημοπράτησε αυτό το σφραγισμένο κουτί - πρώτη έκδοση σε περιορισμένα αντίτυπα (στα αγγλικά). Και είναι σπάνιο να βρεθούν σφραγισμένα κουτιά αυτής της έκδοσης.

Περιέχει 36 πακέτα των εννέα καρτών το καθένα, όλα σφραγισμένα, με 5 απλές κάρτες, 5 μη απλές, 2 κάρτες ενέργειας και 1 «μαγική» κάρτα. Οι πιθανότητες να τραβήξεις «μαγική» κάρτα είναι μικρές: απαντώνται σχεδόν σε ένα κάθε τρία πακέτα που έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής. Κι αν είναι τυχερός ο καινούργιος ιδιοκτήτης του κουτιού και την τραβήξει, μπορεί να κάνει τζακ-ποτ (μία από αυτές ανέβηκε, πέρυσι, στα 55.000 δολάρια στο eBay)!

Στην ανακοίνωση, ο Huggins & Scott είχε υπογραμμίσει ότι το σφραγισμένο κουτί «ήταν στην κατοχή του αποστολέα από τότε που κυκλοφόρησε, εδώ και δεκαετίες». Από ό,τι φαίνεται, είχε αρκετή υπομονή ο αρχικός κάτοχος, σχεδιάζοντας την κίνησή του!

*****

16 νοσηλεύτριες του ίδιου νοσοκομείου έμειναν έγκυες... ταυτόχρονα

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις… 16 νοσηλεύτριες, που εργάζονται στο ίδιο νοσοκομείο, έμειναν έγκυες την ίδια περίοδο και ως εκ τούτου θα απουσιάσουν με την προβλεπόμενη άδεια τους προσεχείς μήνες, προκαλώντας πονοκέφαλο στους διοικούντες.

Η ασυνήθιστη σύμπτωση εκτυλίσσεται στο Banner Desert Medical Center, στα περίχωρα του Φοίνιξ, στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Καταστρώσαμε αυτό το σχέδιο, για να λείψουμε όλες μαζί την περίοδο των Χριστουγέννων», δήλωσε αστειευόμενη η νοσηλεύτρια Τζολίν Γκάροου.

Καθώς η εγκυμοσύνη τους προχωρούσε, τον τελευταίο καιρό ασθενείς και επισκέπτες διαπίστωναν έκπληκτοι πως πολλές νοσηλεύτριες είχαν… φουσκωμένες κοιλίτσες.

«Δεν νομίζω πως είχαμε συνειδητοποιήσει πόσες πολλές είμασταν, μέχρι που δημιουργήσαμε μία ομάδα στο Facebook», σχολίασε η νοσηλεύτρια Ροσέλ Σέρμαν.

*****

Είναι μόλις 6 ετών, αλλά μοιάζει με υπερήλικα

Ο 6χρονος Γερνάρ Αλιμπέκοφ, από το Καζακστάν, διαγνώσθηκε με το σύνδρομο Ehlers-Danlos, όταν ήταν μόλις ενός μηνός. Πρόκειται για μία σπάνια γενετική διαταραχή, εξαιτίας της οποίας εμφανίζει την εικόνα ενός ηλικιωμένου άνδρα, που πάσχει από νανισμό.

Η μητέρα του, Ζιμπένσα, αναζήτησε τη συνδρομή πλαστικού χειρουργού, για να βοηθήσει το παιδί της. Ωστόσο, οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό, καθώς ενημερώθηκε από νοσοκομείο της Αστάνα πως δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους επέμβαση σε ανήλικο και παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για ιδιαίτερη περίπτωση, δεν μπορούσαν να παραβούν τους κανονισμούς.

Μπλεγμένη στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, η οικογένεια έκανε έρανο, για να συγκεντρώσει τα χρήματα, που θα κάλυπταν το κόστος της επέμβασης σε νοσοκομείο του εξωτερικού.

*****

Ρωτάει η γυναίκα τον άνδρα : «Αν πέθαινα, λέμε ΑΝ, θα ξαναπαντρευόσουν;»

«Δεν νομίζω… όχι!»

«Γιατί; Δε σ’ αρέσει που είσαι παντρεμένος;»

«Καλά… θα παντρευόμουν!»

«Αλήθεια; Θα το έκανες; Και θα κοιμάσαι μαζί της στο κρεβάτι μας;»

«Ε, μάλλον…»

«Και θα έβαζες τις δικές της φωτογραφίες εκεί που είναι τώρα οι δικές μου;»

«Νομίζω έτσι θα ήταν το σωστό».

«Και θα έπαιζες μαζί της γκολφ, όπως παίζεις με εμένα;»

«Αν ήθελε, δεν θα ήταν σωστό να αρνηθώ».

«Και θα χρησιμοποιούσε το μπαστούνι του γκολφ, το δικό μου;»

«Όχι! Όχι! μην ανησυχείς… είναι αριστερόχειρας!»


Κουτί με κάρτες Pokemon πουλήθηκε για 56.000 δολάρια
16 νοσηλεύτριες του ίδιου νοσοκομείου έμειναν έγκυες... ταυτόχρονα
Είναι μόλις 6 ετών, αλλά μοιάζει με υπερήλικα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής