breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Δίχως προβλήματα η προετοιμασία

ΒΕΡΟΙΑ : Δίχως προβλήματα η προετοιμασία

Κανονικά με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια και δίχως σοβαρούς τραυματισμούς συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια ενδιάμεσα υπάρχουν οι υποχρεώσεις της στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας, η πρώτη αγωνιστική του οποίου πρόκειται να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 του μηνα που διανύουμε με τη Βέροια να έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Κοπανού, ένα παιχνίδι όμως που πιθανόν να αναβληθεί λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο γηπεδο. Η ΒΕΡΟΙΑ που χθες Τετάρτη αντιμετώπιζε εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι την ΑΕΠ Καραγιαννίων έχει προγραμματίσει τρια ακόμη φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθληματος της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα μεθαύριο Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αιγινιακό την ερχόμενη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου τον Αρη Παλαιοχωρίου στην Χαλκιδική και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής παίζει με την Καλλιθέα Καστοριάς και πάλι εκτός έδρας.

 

ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ;

Οπως ήδη αναφέραμε ο αγώνας κυπέλλου με τον ΓΑΣ Κοπανού που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Κοπανού πάει για αναβολή λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει το σύστημα ύδρευσης του συγκεκριμένου γηπέδου με αποτέλεσμα να έχει κατακλυθεί από νερά ο αγωνιστικός του χώρος.

 

ΓΕΜΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Οσον αφορά τις μεταγραφές αυτές σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί με τη ΒΕΡΟΙΑ αυτή τη στιγμή να διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα οτι αποκλείεται μια ενδεχόμενη νέα προσθήκη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, εφόσον βέβαια βρεθεί στον δρόμο της κάτι το εξαιρετικό.

 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ

Σχετικά τώρα με τις διαδικασίες που χρειάζεται να ολοκληρωθούν προκειμένου η ΒΕΡΟΙΑ να συμμετάσχει με το νέο της όνομα και την δική της έδρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι οποίες όπως είχαμε επισημάνει σε ένα από τα τελευταία σχόλια μας παραμένουν αδικαιολόγητα ημιτελείς κανείς εκτος φυσικά από τους πρωταγωνιστές του σίριαλ που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν γνωρίζει σε ποιό σημείο βρίσκεται αφού επικρατεί η απόλυτη σιγή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής