breaking news Νέο

Λ. Αυγενάκης : «H ημέρα που η Ν.Δ. θα κυβερνήσει, δεν θα αργήσει»

  • Λ. Αυγενάκης : «H ημέρα που η Ν.Δ. θα κυβερνήσει, δεν θα αργήσει»
  • Λ. Αυγενάκης : «H ημέρα που η Ν.Δ. θα κυβερνήσει, δεν θα αργήσει»
  • Λ. Αυγενάκης : «H ημέρα που η Ν.Δ. θα κυβερνήσει, δεν θα αργήσει»

«H ημέρα που η Ν.Δ. θα κυβερνήσει, δεν θα αργήσει», σημείωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες στις 8 μ.μ., στο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου του κόμματος στη Βέροια, όπου και είχε συναντήσεις με το Μητροπολίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη, παραγωγικές μονάδες, συνεταιριστικές οργανώσεις και αγρότες.

Ο κ. Αυγενάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πως κάνει τα πάντα, για να μείνει στην εξουσία, στο όνομα εσωκομματικών αλλαγών και με το Σκοπιανό, προκειμένου - όπως είπε – να προκαλέσει ρήγμα.

Παρ’ όλα αυτά, είπε, το μόνο που κατάφερε είναι να δημιουργήσει θυμό και αγανάκτηση στους Έλληνες πολίτες.

«Η κυβέρνηση αυτή σύρθηκε και έφερε αυτή τη συμφωνία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Αυγενάκης, «θα δώσουμε μάχη ως αντιπολίτευση σήμερα και ως κυβέρνηση αύριο, η “συμφωνία των Πρεσπών” να μην ισχύσει». Και προσέθεσε : «Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στο διχασμό. Η Ελλάδα θα πάει μπροστά, χάρη στις αστείρευτες δυνάμεις που έχει».

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ακόμα πως «μέσα από τις συναντήσεις που είχε το κλιμάκιο της ΝΔ με παραγωγικές μονάδες,  συνεταιριστικές οργανώσεις και αγρότες, αναγνωρίσαμε τρεις πυλώνες : Φορολογικό, ασφαλιστικό και κόστος παραγωγής».

Αναφερόμενος και πάλι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο κ. Αυγενάκης τόνισε κατηγορηματικά πως αποτελεί παρελθόν και ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι συνώνυμο της λέξης ψεύτης. «Δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα της χώρας και θα κάνουμε τα πάντα, να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυβέρνηση και με όλους τους φορείς να σηκώσουμε τη χώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Tο Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη πλαισίωναν στη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας, ο Βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, η υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας και πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Βέροιας Συρμούλα Τζήμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής