breaking news Νέο

Μικρά με ενδιαφέρον

Μικρά με ενδιαφέρον

• Δεν είναι μόνο ότι στον αγώνα της 17ης Σεπτεμβρίου θα βρεθεί σύσωμο το ΔΣ του συλλόγου παλαιμάχων παικτών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, αλλά και οι διαμένοντες εκτος Βεροίας βετεράνοι παίκτες Γιάννης Στοϊος, Χρήστος Γιατζιτζόπουλος και Γιώργος Ραντίδης.

• Κοντά σ’ αυτούς, παρόντες θα είναι ακόμα οι Σάκης Περαχωρίτης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Λάζαρος Λαζάρου, Γιάννης Τραπεζανλίδης, Δημήτρης Γκέσιος, ενω απόντες θα είναι οι Θωμάς Λιόλιος, Σπυρίδων Αγγελος και Γρηγόρης Κάκαλης για διάφορους λόγους.

• Παρόντες επιπλέον στον εν λόγω φιλικό, κατόπιν πρόσκλησης, θα είναι οι αρχηγοί των παλαιμάχων ομάδων της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κούδας (ΠΑΟΚ), Γιάννης Βένος (Αρη), Κώστας Αϊδινίου (Ηρακλή), όπως επίσης και οι Κώστας Ιωσηφίδης, Λάκης Σημαιοφορίδης, Τάκης Τασιώνας, Γιώργος Λαγάρας και ο διαμένων εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη των Τρικάλων, αλλά με Βεροιώτικη καταγωγή, Γιάννης Μιχηαλίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας, του ΠΑΟΚ και του ΑΟ Τρικάλων.

• Είχε να το λέει ο Τάκης Παπατζίκος για το πόσο άμεσα ανταποκρίθηκαν ο πρόεδρος του ΝΠ ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιος Διαμάντης (φωτο) και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος, μπροστά στα αγωνιώδη ζητήματα που είχε θέσει προς αυτούς, αναφορικά με την επανασύνδεση του ρεύματος στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και τον καθαρισμό χώρων μέσα και εξω από αυτό.

• Όμως ο “Πασαρέλλα” είχε να πει και για το αμεριστο ενδιαφέρον του προέδρου του ΓΑΣ Βέροια Στέφανου Αποστολίδη να προσπαθεί να λύσει κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται και συγχρόνως να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του αγώνα αυτού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής