breaking news Νέο

Σεπτέμβριο κληρώνει η...φορολοταρία!

Σεπτέμβριο κληρώνει η...φορολοταρία!

Σεπτεμβριανό...αντίδωρο στη φορολογική καταιγίδα φόρων, ΕΝΦΙΑ και κάθε λογής χαρατσιών, ετοιμάζεται να προσφέρει στους καθημαγμένους από τα μνημόνια Έλληνες η κυβέρνηση, με την έναρξη της φορολοταρίας!

Για τη συμμετοχή στις κληρώσεις θα μετρά ο αριθμός των πληρωμών, που έχει πραγματοποιήσει ο φορολογούμενος με πλαστικό χρήμα ή μέσω ίντερνετ, καθώς και η συνολική αξία των συναλλαγών που πραγματοποιεί κάθε μήνα. Μάλιστα ο αριθμός των λαχνών θα δίνεται με στάθμιση, έτσι ώστε να μετρούν περισσότερο στη φορολοταρία πολλές συναλλαγές των λίγων ευρώ η καθεμιά και λιγότερο μια συναλλαγή μεγάλου ποσού (σ.σ. προφανώς οι αρμόδιοι θέλουν να ενεργοποιήσουν τα καταναλωτικά αντανακλαστικά στην πληρωμή αγαθών μέσω POS και έκδοση αντιστοίχων αποδείξεων από τις μικρές επιχειρήσεις).

Κάθε μήνα η ΑΑΔΕ θα συγκεντρώνει τα δεδομένα ηλεκτρονικών πληρωμών του προηγούμενου μήνα και με βάση αυτά τα δεδομένα θα χορηγεί ηλεκτρονικούς λαχνούς στους φορολογούμενους. Για παράδειγμα, για κάθε συναλλαγή θα χορηγείται ένας ελάχιστος αριθμός λαχνών, που θα προσαυξάνεται ανάλογα με την αξία κάθε συναλλαγής. Η πρώτη κλήρωση αναμένεται να γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου, με το....τζακ ποτ να κληρώνει 7 εκ. ευρώ, ενώ τους υπόλοιπους μήνες θα ανέλθει στα 12 εκ. ευρώ. Οι τυχεροί λαχνοί θα αναρτώνται στο taxisnet και οι φορολογούμενοι θα μπορούν είτε να εισπράττουν το σχετικό ποσό, είτε να πληρώνουν φόρους. Βέβαια δεν θα είναι ένας ο νικητής της φορολοταρίας, αλλά πολλοί που θα εισπράττουν 500 ευρώ. Προφανώς όμως με τέτοια...θηριώδη ποσά, δεν μπορείς να αγοράσεις τις σαγιονάρες.. Hermes, με τις οποίες ξανακυκλοφορεί πλέον, ο άρτι αποφυλακισθείς Άκης Τσοχατζόπουλος!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής