breaking news Νέο

Παλαίμαχοι με ευαισθησίες και... έτοιμοι να θέλξουν!

Παλαίμαχοι με ευαισθησίες και...  έτοιμοι να θέλξουν!

Εως τώρα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ έχουν δώσει αμέτρητους φιλικούς αγώνες για την οικονομική στήριξη αναξιοπαθουντων ατόμων και ποδοσφαιριστών με προβλήματα υγείας, εκφράζοντας πάνω απ’ όλα στο τεραίν τις κοινωνικές ευαισθησίες τους!

Ομως η συνάντηση των πρώην ασσων της Βέροιας με την ομάδα των επιλέκτων διεθνών - Φίλοι Θ. Ζαγοράκη την Δευτέρα (Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, 17.30) αποκτά μία... ξεχωριστή διάσταση. Είναι μια συνάντηση στην οποία οι πρώην αστέρες, θρύλοι, των δυο ομάδων θέλουν να προσφέρουν για έναν κοινό σκοπό.

Ειδικότερα, για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί”.

Το ενδιαφέρον, δε, του κόσμου από την ημέρα στην οποία έγινε γνωστή η οριστικοποίηση του εν λόγω φιλικού υπήρξε έντονο, σε σημείο τα εισιτήρια τα οποια έχουν κυκλοφορήσει και διατίθενται (στα γραφεία της Πρωτοβουλίας, Ανοιξεως 19, τηλ. 23310-29571) να φεύγουν με γοργό ρυθμό. Κάτι που σημαίνει ότι πολλοί Βεροιώτες και όχι μονο πρόκειται να δώσουν ένα μαζικό παρών σ’ αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα... καρδιάς!

Για τον οποίο - όπως είναι ήδη γνωστό - έχουν κληθεί να συμμετάσχουν από πλευράς παλαιμάχων παικτών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ οι παρακάτω: Κοτταρίδης, Χωλόπουλος, Μαντζαρίδης, Μίλης Γ., Νατσούρας, Μελετίδης, Παπανώτας, Παπατζίκος, Τρούπκος Θ., Ελευθεριάδης, Υφαντίδης Χρ., Βεζυργιαννόπουλος Στ., Τσιούχας, Κελεσίδης Λ., Κεσίδης Γ., Αδαλόγλου, Φουλατζικλής, Τρούπκος Γ., Σαββίδης, Κολεσίδης, Παπαδόπουλος Μ. και Παπαδόπουλος Στ.

Από την πλευρά των επιλέκτων διεθνών - Φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη θα πάρουν μέρος οι: Φάνης Κατεργιαννάκης, Μίρο Σνάουτσερ, Σπύρος Βάλλας, Γιάννης Θωμαϊδης, Αγγελος Μπασινάς, Στέλιος Σφακιανάκης, Θόδωρος Ζαγοράκης, Παντελής Καφές, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Θεοδωρίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Τσιάρτας, Δημήτρης Καρατζιοβαλής, Γιώργος Αμανατίδης, Κώστας Κάκογλου και Γιώργος Γεωργιάδης.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής