breaking news Νέο

Εορτή της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βέροιας

Εορτή της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Γηροκομείο Βέροιας

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018, τελέσθηκαν με κατάνυξη στον Ιερό Ναό του Γηροκομείου Βέροιας, ο οποίος και είναι αφιερωμένος στην Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, ο Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία μετά Θείου κηρύγματος από τον Ιερέα π. Παναγιώτη Χαλκιά.

Τις ακολουθίες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κων/νος Βοργιαζίδης, ο Υποστράτηγος κ. Πέτρος Δεμέστηχας, Διοικητής 1ης Μεραρχίας Πεζικού, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Κεντρ. Μακεδονίας κ. Νίκη Καρατζιούλα και κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, η Εκπρόσωπος του Διοικητή της Αστυνομικής Σχολής Ν. Ημαθίας, ο κ. Αποστολίδης Στέφανος ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Πρόεδροι και Μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότης Κυριών

Βέροιας, της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Ημαθίας, του Ομίλου Προστασίας Απόρων Παιδιών και του Γηροκομείου Νάουσας, καθώς και πλήθος κόσμου με φίλους, συνδρομητές και δωρητές του Γηροκομείου Βέροιας.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας παρέθεσε σε όλους τους συμμετέχοντας στον εορτασμό, δεξίωση στο χώρο των εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βέροιας.

Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής