breaking news Νέο

Στο πλευρό της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Βετεράνοι της ΒΕΡΟΙΑΣ και Φίλοι Ζαγοράκη

  • Στο πλευρό της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Βετεράνοι της ΒΕΡΟΙΑΣ και Φίλοι Ζαγοράκη
  • Στο πλευρό της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Βετεράνοι της ΒΕΡΟΙΑΣ και Φίλοι Ζαγοράκη
  • Στο πλευρό της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Βετεράνοι της ΒΕΡΟΙΑΣ και Φίλοι Ζαγοράκη
  • Στο πλευρό της Πρωτοβουλίας για το Παιδί Βετεράνοι της ΒΕΡΟΙΑΣ και Φίλοι Ζαγοράκη

Έπαιξαν ποδόσφαιρο για τον σύλλογο “Πρωτοβουλία για το Παιδί”. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και επίλεκτοι Βετεράνοι - Φίλοι του Θοδωρή Ζαγοράκη αναμετρήθηκαν προχθες στις 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης σε φιλικό παιχνίδι, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί”.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους επίλεκτους παίκτες της ομάδας του για την διεξαγωγή αυτού του φιλικού με τους παλαιμάχους παίκτες της Βέροιας, οι οποίοι εκτός από αθλητές είναι και πρωταγωνιστές της κοινωνικής ζωής» τόνισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί” Τέλης Σιδηρόπουλος, ενω ο πρόεδρος του συλλόγου των Παλαιμάχων παικτών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Τάκης Παπατζίκος από την πλευρά του, αφού καλοσώρισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους επίλεκτους βετεράνους ποδοσφαιριστές στη Βέροια, σημείωσε: «Είναι μια παρουσία, η οποία μας τιμά ιδιαίτερα. Μια παρουσία με μεγάλη φόρτιση, συγκίνηση, αν σκεφθεί κανείς πως πριν μερικά χρόνια η εθνική μας ομάδα κατάφερε το ακατόρθωτο, κατακτώντας το Euro 2004 με αρχηγό τον Θόδωρο Ζαγοράκη και με ορισμένους από τους συμπαίκτες του που βρίσκονται σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) εδώ παίρνοντας μέρος σ’ αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστες της Βέροιας, οι οποίοι μπροστά σ’ ένα ματς σαν και αυτό προσφέρθηκαν όχι μονο να αγωνισθούν, αλλά και να διαθέσουν εισιτήρια της εν λόγω συνάντησης».

 

Οι παίκτες που συμμετείχαν στο φιλικό

Στο ματς από πλευράς Βέροιας συμμετείχαν οι Χωλόπουλος, Μίλης Γ., Παπατζίκος Τ., Τσιούχας, Θ. Τρούπκος, Ελευθεριάδης Αν., Παπανώτας, Θ. Παπαδόπουλος, Παπανώτας Ν., Ματζαρίδης Γ., Μελετίδης (οι 11 που ξεκίνησαν στο ματς), Νατσούρας, Ταντής, Βεζυργιανόπουλος, Λαζαρίδης, Περαχωρίτης, Σαββίδης Μπ., Κεσίδης Γ., Β. Σαμαράς, Μπ. Κολεσίδης, Μ. Αντωνίου, Ευθ. Χωματάς, Λ. Κελεσίδης, Μ. Παπαδόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Θ. Παπαστέργιος, Βαγγ. Τσιουγγαρής και Σταφυλίδης Κ.

Χρέη προπονητη έκανε - ποιός άλλος; - ο Γιώργος Χατζάρας έχοντας για βοηθό του τον Χριστόφορο Πουρσανίδη και φροντιστή της ομάδας τον Σούλη Σταφυλίδη.

Από την πλευρά των επιλέκτων Βετεράνων παικτών Φίλοι του Θοδωρή Ζαγοράκη αγωνίστηκαν οι Κατεργιαννάκης, Τρούπκος Γρ., Σνάουτσερ, Κυριακίδης Χρ., Ορφανίδης Στεφ., Αμανατίδης Γ., Καφές Π., Γεωργιάδης Γ., Ζαγοράκης, Κάκογλου, Καφές Δ. (οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχημα), Φουρκουτσιώτης, Παπακώστας, Καρατζιοβαλής, Ορφανίδης Ευθ., Παπαδόπουλος Β., Γουγουτσάς, Σφακιανάκης.

 

«Πολυβόλο» οι επίλεκτοι Βετεράνοι

του Θ. Ζαγοράκη 9-2

τους παλαίμαχους της Βέροιας!

• Τον αγώνα που είχε χρονική διάρκεια 80 λεπτά (από 40 λεπτά το κάθε ημίχρονο) διηύθυνε ο Γιώργος Μαλούτας με συνεργάτες τους Παρασίου και Παπαδάκη.

Οι επίλεκτοι Βετεράνοι - Φίλοι Θ. Ζαγοράκη νίκησαν με το ευρή 9-2 τους παλαίμαχους της Βέροιας, αλλα το σκορ είχε μικρή σημασία στο Δευτεριάτικο φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Μεγάλος νικητής ήταν η ανθρωπιά, όπου το ποσό που συγκεντρώθηκε θα προσφερθεί στο σύλλογο “Πρωτοβουλία για το Παιδί” για το θεάρεστο έργο που επιτελεί με τις δομές του σε Βεργίνα και Βέροια. Ομως για την ιστορία να αναφέρουμε ότι απο πλευράς Βέροιας και τα 2 γκολ σημείωσε ο Θωμάς Τρούπκος, ενω από την ομάδα του Θ. Ζαγοράκη σκόραραν οι Καφές Δ., Γεωργιάδης Γ., Σφακιανάκης (2), Παπαδόπουλος Β. (4) και Γουγουτσάς. Δοκάρι είχε ο Π. Καφές.

 

Παρουσία και με τις δυο ομάδες

ο Γρ. Τρούπκος - σε ρόλο

τερματοφύλακα ο κ. Μπ. Κολεσίδης!

• Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γρηγόρης Τρούπκος αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα των επιλέκτων Βετεράνων του Θ. Ζαγοράκη, ενω στο δεύτερο μέρος με την ομάδα των παλαιμάχων παικτών της Βέροιας. Στην οποία επίσης να γίνει λόγος το ότι ο Μπάμπης Κολεσίδης έπαιξε στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας θέση κάτω από τα γκολποστ, αντικαθστώντας τον Χωλόπουλο, όπου μάλιστα είχε και 2-3 θετικές επεμβάσεις(!)

 

Βραβεύσεις

• Επιπλέον, να σημειωθεί οτι πριν την αναμέτρηση, βραβεύτηκαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης (την απονομή έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το Παιδί” Τέλης Σιδηρόπουλος), Χρήστος Υφαντίδης (με απονομέα τον πρόεδρο του ΓΑΣ Βέροια Στέφανος Αποστολίδη), Μήττας Ζήσης (την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Κώστας Μαστοροδήμος) και Γιάννης Παπαφωτίου (ο οποίος έλαβε την τιμητική διάκριση από τα χέρια της Βουλευτή Φρόσως Καρασαρλίδου).

 

Δεξίωση

• Με το τέλος της φιλικής συνάντησης η ομάδα των επιλέκτων Βετεράνων πακτών - Φίλοι Θ. Ζαγοράκη συμμετείχε στη δεξίωση που ετοίμασαν τα μέλη του ΔΣ και παλαίμαχοι παίκτες του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στην αίθουσα SALA του πολυχώρου της ΕΛΙΑΣ. Παρόντες ακόμα στη δεξίωση ήταν ο πρόεδρος του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ Στέφανος Αποστολίδης (ο οποίος σημειωτέον προσέφερε σημαντική βοήθεια στην επιτυχή διεξαγωγή αυτού του αγώνα), ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Αχιλλέας Μπίκας, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θανάσης Ακριτίδης, ο αρχηγός των Παλαιμάχων του Ηρακλή Κώστας Αϊδινίου, ο πρώτος σκορερ ολων των εποχών του ΑΟ Τρίκαλα Σωτήρης Καλατζής, η Περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, όπως επίσης οι παλαίμαχοι παίκτες Γιάννης Στοϊος (που ήρθε από την Εδεσσα), Χρήστος Γιατζιτζόπουλος, Γιάννης Τραπεζανλίδης, Γιώργος Φουλιτζικλής, Τάκης Τασιώνας και Πάζος Τάκης (ερχόμενοι από Νάουσα). Παρόντες ακόμα ήταν οι Αντώνης Μπιζέτας, Μιχάλης Σακαλής, Αιμίλιος Χριτοφορίδης, Σάκης Περαχωρίτης, Βαγγέλης Τσιουγγαρής, Αντώνης Παπατζίκος και ο συνάδελφος Βασίλης Βόλκος.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής