breaking news Νέο

Ήττα για τον Φίλιππο, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας κοντράραν τον ΠΑΟΚ μέχρι το 40’ και μετά παραδόθηκαν σ’ αυτόν

Ήττα για τον Φίλιππο, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας κοντράραν τον ΠΑΟΚ μέχρι το 40’ και μετά παραδόθηκαν σ’ αυτόν

Το κατά κόρον νεαρό της ηλικίας των παικτών είναι το κυρίαρχο στοιχείο που χαρακτηρίζει τον φετινό Φίλιππο, ο οποίος και σε ματς σαν και αυτό με τον δυνατό ΠΑΟΚ εκτός έδρας, όντας με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του, δεν θα μπορούσε να έχει φιλόδοξες επιδιώξεις.

Ωστόσο, οι παίκτες των Γιώργου Γιούπη και Τάσου Πρωτογέρη, έχοντας τον ενθουσιασμό και το πάθος, απόρροια και του νικηφόρου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα της Χαντμπολ Πρεμιέρ, παρουσιάστηκαν στο κλειστό της Νεάπολης με τη λογική της άρνησης να πέσουν αμαχητί και κατ’ επέκταση προβαλλοντας την εντύπωση ενος ευκολοκατάβλητου συνόλου στον αντίπαλο τους.

Υπο αυτό το πνεύμα, λοιπόν, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας στάθηκαν απέναντι στο συγκρότημα του Στέλιου Σεϊρεκίδη, στο οποίο και πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση μέχρι το 40’, για να υποκύψουν στην συνέχεια σ’ αυτό (33-25), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστκής της Χαντμπολ Πρεμιέρα.

Αλλά ας πάρουμε το ματς από την αρχή.

Ο Φίλιππος, αν και βρέθηκε από νωρίς με το 5-1 σε βάρος του, στην συνέχεια με γκολ των Αποστολίδη, Κωστακίδη και Στηβ Παπαδόπουλου έφερε το ματς στα ίσια στο 17’ (7-7). Ομως ο ΠΑΟΚ αντέδρασςε, ξαναπήρε τον έλεγχο και μ’ ένα σερί 4-1 προηγήθηκε με 12-8 στο 24’. Εξέλιξη η οποία και έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να διατηρήσουν το σκορ με το μέρος τους και στην εκπνοή του πρώτου μέρους (15-11). Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Φιλιππος με σκορερς τον Θάνο Κωστακίδη και τον Κουκουτσίδη έφερε το σκορ στο 18-16 στο 39’. Κάτι που.. δεν αρεσε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβασε τα στάνταρ της απόδοσής του και προηγήθηκε με 22-16 (42’) και 25-18 (48’), κάνοντας έτσι σαφώς πιο εύκολο το έργο του μέχρι την τελική επικράτηση του (33-25).

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 5-2, 7-5, 9-8, 13-10, 15-11 (ημχ.) 17-15, 19-16, 23-18, 26-19, 29-23, 33-25

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 2, Παλάσκας 9, Τζόνο 5, Καραγκιοζόπουλος, Τσεσμετζίδης 1, Κοκώνης 4, Τάσκοβιτς 4, Πετρίδης 3, Νικολαΐδης 3, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος, Δελιάς, Γιόσμου 2, Γιαννακίδης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Γιούπης): Ευαγγελόπουλος, Φιλοσόγλου, Κουκουτσίδης 5, Τσαμουρίδης 1, Παντελίδης, Τριανταφυλλίδης Δ. 1, Κωστακίδης Θ., 6, Τριανταφυλλίδης Τ. 4, Αποστολίδης 8, Τζίμπουλας, Παπαδόπουλος 4, Κορωνάς Θ., Καλλιαρίδης, Τσούλος, Χαραλαμπίδης, Δάσκαλος 1.

Διαιτητές: Σαπανίδης-Ηλιάδης

Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 5/5-0/1

• Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 25.22 του αγώνα οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα για περίπου 2 λεπτά, γιατί από τη μεριά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ άναψαν 2 βεγγαλικά λευκού φωτός αθόρυβα μικρής διάρκειας. Δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο. Έγιναν συστάσεις από την μικροφωνική εγκατάσταση. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά».

 

Επιστροφή Νίκου Δάσκαλου στον Φίλιππο

Στον Φίλιππο επέστρεψε ο πίβοτ Νίκος Δάσκαλος. Ο νεαρός παίκτης προέρχεται απο τις ακαδημίες του Φιλίππου και τα τελευταία χρόνια έπαιζε δανεικός στον Φαίακα Κέρκυρας.

 

Α1 Γυναικών: Σε ρυθμούς... φιλικών

Φίλιππος και Βέροια 2017

Σε ρυθμούς... φιλικών αγώνων κινούνται οι ομάδες Χαντμπολ Γυναικών Φίλιππος και Βέροια 2017, εν όψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Ο Φίλιππος το Σάββατο στο “Δ. Βικέλας” επιβλήθηκε 30-19 της Πυλαίας, την ίδια ώρα που στο “Φιλίππειο” η Βέροια 2017 γνώριζε την ήττα από την δυνατή Αναγέννηση Αρτας της Γρηγορίας Γκόλια με 12-19.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής