breaking news Νέο

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης οι «αποχωρήσεις» στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας

Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης οι «αποχωρήσεις» στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας

Η αποχώρηση από την ενεργό δικηγορία αποτελεί ασφαλώς μία πολύ δύσκολη στιγμή για ένα νομικό. Είναι η... άρνηση της λογικής του δικηγόρου να...αποδεχθεί την πληρότητα του χρόνου και την – εκ των πραγμάτων – αποχώρησή του από το Δικηγορικό Σώμα.

Μία ακριβώς τέτοια σκηνή εξελίχθηκε και κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, που πραγματοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, τιμώντας την εορτή του προστάτη της Δικαιοσύνης, Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και με την ευκαιρία έναρξης του νέου δικαστικού έτους, με τον κ. Βαλσαμίδη Αναστάσιο στον αποχαιρετιστήριο λόγο του. «Αρνούμαι να αποχωρήσω από τη Δικηγορία», είπε στην κατακλείδα του λόγου του με τρεμάμενη φωνή και αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όλων στην αίθουσα, μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης...

Ο κ. Βαλσαμίδης, μάλιστα, δεν παρέλειψε μετά το πέρας της εκδήλωσης να έχει και μια κουβεντούλα με την κ. Καραγιάννη Γεωργία, η οποία και συγκαταλέγεται στους νεοδιορισθέντες δικηγόρους, με τα πρόσωπα των δυο τους να φωτίζουν από χαρά και το φακό της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ» να αποτυπώνει αυτήν την πολύ όμορφη στιγμή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής