breaking news Νέο

Οι θέσεις 5 περιπτέρων απασχόλησαν τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

Οι θέσεις 5 περιπτέρων απασχόλησαν τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας

Eισηγητικό χαρακτήρα προς το Δημοτικό Συμβούλιο είχαν τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης, με τα οποία κλήθηκε να ασχοληθεί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας στη χθεσινή (στις 14:00) τακτική συνεδρίασή της.

Ειδικότερα, τα θέματα αυτά αφορούσαν στη διατήρηση ή μη 3 θέσεων περιπτέρων και απομάκρυνσης των κουβουκλίων τους στην πρώτη περίπτωση και τη διατήρηση ή μη 2 θέσεων περιπτέρων και απομάκρυνσης των κουβουκλίων τους στη δεύτερη περίπτωση.

Για τις 3 πρώτες θέσεις περιπτέρων, αποφασίστηκε η κατάργησή τους ως ακατάλληλες και όπως έγινε γνωστό, έχουν λήξει οι άδειές τους (ο λόγος γίνεται για την απομάκρυνση των περιπτέρων που βρίσκονται επί των οδών: Μ. Αλεξάνδρου 15 – απέναντι από το ψαράδικο Ψιψίκα-Τερτιβανίδη, Μητροπόλεως 14 – απέναντι από την PIZZA ROMA, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 12 – στο δρόμο προς το Άλσος Παπάγου), ενώ για τις 2 θέσεις περιπτέρων αποφασίστηκε η απομάκρυνση αυτών μεν, αλλά η διατήρηση των θέσεών τους (η αναφορά γίνεται για τα περίπτερα που βρίσκονται επί των οδών Τρεμπεσίνας 5 – απέναντι από τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ και Μητροπόλεως 35 – στο ύψος του ταχυδρομείου).

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής