breaking news Νέο

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Ήρθα σε θαυμάσιο περιβάλλον»

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Ήρθα σε θαυμάσιο περιβάλλον»

«Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα και κυρίως τους ίδιους μας τους εαυτούς. Η νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους ήταν μονόδρομος για τους παίκτες μας και αυτό, όπως είναι φυσικό δημιουργούσε μια πρόσθετη πίεση.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ όμως οι ποδοσφαιριστές μας βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, παρότι είχαν απέναντί τους μια καλή ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται την ταχύτητα κάποιων ποδοσφαιριστών της και αυτό το απέδειξε και στο σημερινό της (της περασμένης Κυριακής) παιχνίδι.

Εμείς είχαμε ορθολογικές σκέψεις και καλές συνεργασίες από τις οποίες προήλθαν και τα πέντε γκολ που πετύχαμε. Στον επιθετικό τομέα τα πήγαμε πολύ καλά.

Αμυντικά βέβαια κάναμε λάθη τα οποία θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε στα επόμενα παιχνίδια μας, μέσα βέβαια από εξειδικευμένες προπονήσεις.

Γενικα πάντως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες μου και γι’ αυτό θέλω να τους συγχαρώ.

Προσωπικά θέλω να επισημάνω οτι νιώθω πολύ χαρούμενος καθώς βρέθηκα σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον και σε μια ομάδα που έχει δημιουργήσει φανταστικές συνθήκες εργασίες για έναν προπονητή.

Η σημερινή νίκη εκτός από τους παίκτες, είναι αφιερωμένη και στον Νίκο Παπανώτα και τον Αντώνη Νατσιούρα, που ξεκίνησαν την προσπάθεια που εμεις κληθήκαμε να συνεχίσουμε».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής