breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Βιβλιοθήκη Οξφόρδης: Θα δανείζει από το «Sex» της Μαντόνα μέχρι το «Κάμα Σούτρα»!

Πέφτουν και τα τελευταία «κάστρα» της συντηρητικής ηθικής, όπως η Βιβλιοθήκη της Οξφόρδης, η οποία θα δανείζει πλέον στους φοιτητές βιβλία για το σεξ!

Η βιβλιοθήκη «Bodleian» της Οξφόρδης δίνει το ελεύθερο να διαβάζονται τολμηρά συγγραφικά έργα, που ήταν έως σήμερα στη λίστα με τα απαγορευμένα.

Από αυτά ξεχωρίζουν το «Sex»(1992)  της Μαντόνα, το «Κάμα Σούτρα», ο «Εραστής της Λαίδης Τσάτερλι», «Το πορτρέτο του Ντόρια Γκρέι» του Όσκαρ Ουάιλντ κι ένα εγχειρίδιο του 1974, το οποίο τιτλοφορείται «Η χαρά του σεξ»!

Σύμφωνα με το CNN, το βρετανικό πανεπιστήμιο, ένα από τα κορυφαία του πλανήτη, δεν επέτρεπε στους φοιτητές του να διαβάσουν κάποια βιβλία, που ήταν υπερβολικά άσεμνα.

Για να έχουν πρόσβαση σε αυτά, θα έπρεπε πρώτα να έχουν λάβει άδεια από τον καθηγητή τους, δικαιολογώντας έτσι την αναγκαιότητα να τα δανειστούν από τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου.

Σε άρθρο του, το αμερικανικό κανάλι αναφέρει ότι, μία περιορισμένη συλλογή βιβλίων, που αναφέρονται σε σεξουαλικές επαφές, είχαν περάσει 136 χρόνια κρυμμένα στην αρχαιότερη βιβλιοθήκη του κόσμου. Τώρα όμως τα «άσεμνα βιβλία» βλέπουν το φως της ημέρας.

«Πολλοί άνθρωποι δεν θα φαντάζονταν ποτέ ότι μια μεγάλη πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη, όπως η «Bodleian», κατέχει μια συλλογή από βιβλία, που θεωρούνται« άσεμνα» στον κόσμο», επισημαίνει η Τζένιφερ Ινγκλχέρτ, καθηγήτρια Λατινικών στο Πανεπιστήμιο Durham στη βορειοανατολική Αγγλία.

Ένα αντίγραφο του μυθιστορήματος «Ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλι», το οποίο περιλαμβάνει σεξουαλικές περιγραφές, το βιβλίο «Pop – Up Kama Sutra», έργα με φαλλικό συμβολισμό, όπως και το διάσημο μυθιστόρημα «Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι» του Όσκαρ Ουάιλντ. συγκαταλέγονται στα απαγορευμένα βιβλία.

*****

Αεροπλάνο της Lion Air προσέκρουσε… σε στύλο

Αεροσκάφος της εταιρείας Lion Air χτύπησε σε ένα... στύλο, κατά τη διάρκεια της απογείωσής του από το αεροδρόμιο του Μπενγκούλου, στη Σουμάτρα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, μόλις 10 ημέρες αφότου αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας κατέπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 189 άνθρωποι.

Το αεροπλάνο μετέφερε 143 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα και είχε ως τελικό προορισμό τη Τζακάρτα. Χτύπησε στο στύλο με το αριστερό φτερό του, ενώ τροχοδρομούσε στην πίστα του αεροδρομίου πριν από την απογείωσή του.

Λόγω της ζημιάς, οι επιβάτες αναγκάστηκαν να κατέβουν και να επιβιβαστούν σε άλλο αεροσκάφος.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν την τρύπα στην άκρη του αριστερού φτερού.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας χαμηλού κόστους είπε ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία τους. Το υπουργείο Μεταφορών της Ινδονησίας ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί έρευνα για το συμβάν.

Στις 29 Οκτωβρίου, ένα Boeing 737 της Lion Air κατέπεσε στη θάλασσα της Ιάβας, μισή ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τζακάρτας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι πιλότοι του λάμβαναν λανθασμένες πληροφορίες από τα όργανα, ενώ αποκαλύφθηκε ότι είχε παρουσιάσει προβλήματα στις τέσσερις τελευταίες πτήσεις του.

*****

Αγόρι κάνει παρέα μόνο με κόμπρες – Κοιμάται μαζί τους και τους κάνει… μασάζ!

Ασυνήθιστες παρέες έχει ένα 7χρονο αγόρι στην Ινδία, καθώς δεν μιλάμε για άλλα παιδάκια, αλλά για δηλητηριώδεις κόμπρες!!

Το παιδί είδε πριν τέσσερα χρόνια ένα όνειρο με κόμπρες και μόλις ξύπνησε, πήγε στο δάσος και γύρισε με δυο φίδια! Οι γονείς του έχουν τρομοκρατηθεί και προσπαθούν να του εξηγήσουν ότι οι άνθρωποι δεν κάνουν παρέα με φίδια, πόσο μάλλον με δηλητηριώδεις κόμπρες, αλλά το παιδί τους καθησυχάζει, λέγοντας ότι δεν τον πειράζουν.

Ο μικρός μάλιστα κοιμάται μαζί τους, παίζει αμέριμνος, ενώ τους κάνει καθημερινά μασάζ. Οι επικίνδυνες κόμπρες πάντως, φέρονται φιλικά στο παιδί και δείχνουν ότι είναι πλήρως εξοικειωμένες μαζί του. Οι γονείς του πιστεύουν πως το παιδί τους κάνει παρέα με τουλάχιστον 15 φίδια!

*****

Ζητά να του αφαιρεθούν 20 χρόνια από την ηλικία του λόγω… Tinder!

Ένας 69χρονος Ολλανδός αυτοπαρουσιάζεται ως «νεαρός θεός» και κατέφυγε στη Δικαιοσύνη, για να μπορεί να δηλώνει 49χρονος, αντί για 69χρονος, γιατί υφίσταται διακρίσεις, λόγω ηλικίας, στην αγορά εργασίας, αλλά και τον... έρωτα!

Το πρωτοφανές αίτημα του Εμίλε Ράτελμπαντ άφησε άφωνους τους νομικούς δικαστηρίου της νοτιοανατολικής Ολλανδίας. Ο 69χρονος ζητά να αλλάξει η ημερομηνία γέννησής του στο διαβατήριό του, από 11 Μαρτίου του 1949, σε 11 Μαρτίου του 1969 και η ηλικία του να γίνει αυτομάτως 49.

«Αισθάνομαι νέος, τα ’χω τετρακόσια και θέλω αυτό να αναγνωριστεί νομικώς, διότι αισθάνομαι ότι η ηλικία μου με κακοποιεί, με τραυματίζει και με κάνει να υφίσταμαι διακρίσεις», δήλωσε στο AFP ο Ράτελμπαντ, προσωπικός γυμναστής «εξειδικευμένος στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης».

Πρόκειται για ένα «απολύτως νόμιμο» αίτημα, επιχειρηματολόγησε ο Ράτελμπαντ τη Δευτέρα, ενώπιον δικαστηρίου του Άρνεμ. «Σήμερα μπορούμε να επιλέξουμε τη δουλειά μας, το φύλο μας, τον πολιτικό και σεξουαλικό προσανατολισμό μας. Έχουμε ακόμη και το δικαίωμα να αλλάξουμε όνομα. Άρα γιατί να μην έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ηλικία;», διερωτήθηκε.

Ο Ράτελμπαντ επιχειρηματολόγησε επίσης ότι σύμφωνα με τους γιατρούς του, έχει σώμα 45χρονου και περιέγραψε εαυτόν ως «νεαρό θεό«. Μάλιστα δήλωσε ότι θα απαρνηθεί τη σύνταξή του, αν αλλάξει η ημερομηνία γέννησής του.


Αεροπλάνο της Lion Air
Αγόρι κάνει παρέα μόνο με κόμπρες
Tinder

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής