breaking news Νέο

Καθολική στήριξη των εμπόρων της Ημαθίας στον Γ.Καρανίκα, δηλώσεις Α. Τσιπουρίδου, Α. Κάλλη και Γ. Δημητριάδη

  • Καθολική στήριξη των εμπόρων της Ημαθίας στον Γ.Καρανίκα, δηλώσεις Α. Τσιπουρίδου, Α. Κάλλη και Γ. Δημητριάδη
  • Καθολική στήριξη των εμπόρων της Ημαθίας στον Γ.Καρανίκα, δηλώσεις Α. Τσιπουρίδου, Α. Κάλλη και Γ. Δημητριάδη
  • Καθολική στήριξη των εμπόρων της Ημαθίας στον Γ.Καρανίκα, δηλώσεις Α. Τσιπουρίδου, Α. Κάλλη και Γ. Δημητριάδη
  • Καθολική στήριξη των εμπόρων της Ημαθίας στον Γ.Καρανίκα, δηλώσεις Α. Τσιπουρίδου, Α. Κάλλη και Γ. Δημητριάδη

Για πρώτη φορά ένας έμπορος, που δεν διαμένει μόνιμα ή κατάγεται από το …κλεινόν άστυ, διεκδικεί με ένα συνδυασμό, το «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο», την ηγεσία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, την τριτοβάθμια οργάνωση των εμπόρων σε επίπεδο χώρας. Ο, νυν γραμματέας της, Γιώργος Καρανίκας, κατάγεται, εργάζεται και μένει στη γενέτειρά του, την Έδεσσα. Επί σειρά ετών πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εμπόρων Κ-Δ Μακεδονίας, με έδρα τη Βέροια, έκανε πράξη το όραμα για ιδιόκτητα γραφεία στην πόλη. Η στήριξη των εμπορικών  συλλόγων της Ημαθίας στο συνδυασμό του καθολική. Για την προσπάθεια αυτή στις κρίσιμες εκλογές της 25ης Νοεμβρίου, ρωτήσαμε τους τρεις προέδρους των εμπορικών συλλόγων της περιφερειακής μας ενότητας, οι οποίοι δήλωσαν στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» :

 

Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου (πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Βέροιας) :  «Η υποψηφιότητα του Γιώργου  Καρανίκα για τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΣΕΕ είναι η καλύτερη επιλογή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Σε μια εποχή που το εμπόριο και ιδιαίτερα στην περιφέρεια περνάει τη μεγαλύτερη κρίση. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή της περιφέρειας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω του κυρίου Καρανίκα, που είναι γνώστης των προβλημάτων μας, ως έμπορος, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας ΚΔ Μακεδονίας και ως γενικός γραμματέας της ΕΣΕΕ. Από τη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, μπορώ να πω ότι είναι ένας άνθρωπος αποτελεσματικός, που μιλάει λίγο και δουλεύει πολύ, γιατί για εκείνον το εμπόριο είναι η μεγαλύτερη πηγή ανάπτυξης».

 

Άγγελος Κάλλης (πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Νάουσας) : «Οι επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΣΕΕ, σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία η ελληνική οικονομία παλεύει να ορθοποδήσει εκ νέου, κάθε άλλο παρά ως μια τυπική διαδικασία πρέπει να αντιμετωπιστούν. Οι προκλήσεις για τον εμπορικό κόσμο θα είναι εντονότερες, στο πλαίσιο της οικονομικής αναδιάρθρωσης. Η περίφημη επανεκκίνηση επιβάλλεται να συμπεριλάβει στα πλάνα της το σύνολο της χώρας και όχι μόνο το αθηνοκεντρικό κράτος και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Η κατάρτιση ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου από τον εξαίρετο συνάδελφο και διαρκή αγωνιστή του ελληνικού συνδικαλισμού, Γιώργο Καρανίκα, ήταν επιβεβλημένη. Οι μέχρι τώρα αγώνες του, προς όφελος όλων των εμπόρων της επικράτειας, δεν πρέπει να πάνε χαμένοι. Έχουμε την ευκαιρία τώρα, για πρώτη φορά, να εκπροσωπηθούμε σε ανώτατο επίπεδο, από έναν άνθρωπο με ήθος, αξία και γνώση των προβλημάτων των εμπόρων, όχι μόνο της Κ-Δ Μακεδονίας, αλλά όλης της χώρας. Και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει  και δεν θα πάει χαμένη».

 

Γιώργος Δημητριάδης (πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αλεξάνδρειας) : «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Καρανίκα, στις αρχαιρεσίες της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με το συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» και συστρατεύεται μαζί του».

 

Θόδωρος Ελευθεριάδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής