breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Υπάλληλος προκάλεσε την κατάρρευση ολόκληρης αποθήκης

Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε αποθήκη, όταν ο χειριστής κλαρκ ακούμπησε κούτες, προκαλώντας την κατάρρευση ολόκληρης της αποθήκης. Ο άτυχος υπάλληλος ακούμπησε απλώς με το μηχάνημά του ένα ράφι και προκλήθηκε ντόμινο κατάρρευσης.

Στο σημείο βρισκόταν και ένας δεύτερος υπάλληλος. Και οι δύο υπάλληλοι, όπως και το κλαρκ, εξαφανίστηκαν κάτω από τις κούτες.

*****

Ιδιαίτερα σπάνιο τριπλό ουράνιο τόξο στη Σάμο

Σπάνιας δυναμικής για την εποχή και την περιοχή ήταν η καταιγίδα που επηρέασε την ανατολική Σάμο, το απόγευμα της Κυριακής. Αφού πρώτα οργανώθηκε πάνω από την τουρκική ενδοχώρα, το ισχυρό σύστημα καταιγίδων κινήθηκε προς το Αιγαίο, όπου και επηρέασε το νησί του Πυθαγόρα, με θυελλώδεις ριπαίους ανέμους και εντυπωσιακό σόου κεραυνών στην συνέχεια.

Η αρχή έγινε με την εμφάνιση ενός εντυπωσιακού shelf cloud πάνω από την πόλη της Σάμου λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα, το οποίο συνοδεύτηκε από ιδιαίτερα απότομο άνεμο, που προκάλεσε προβλήματα στην περιοχή, ευτυχώς περιορισμένα. Στη συνέχεια ο κύριος όγκος της καταιγίδας πέρασε από τα στενά της Μυκάλης και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής το νησί, ξεσπώντας τελικά όμως το φορτίο του στις απέναντι τουρκικές ακτές. Το θέαμα συνεχίστηκε για λίγες ώρες ακόμα, έως ότου η καταιγίδα διαλύθηκε το ίδιο απότομα όσο είχε σχηματιστεί στην αρχή.

*****

Πήγε στο νοσοκομείο με ένα μαχαίρι… καρφωμένο στο κεφάλι του

Πόλη Στραντ, κοντά στο Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική. Ο Σον Γουέιν πήγαινε στη δουλειά του με το ποδήλατο. Ξαφνικά, δέχθηκε επίθεση από δυο αγνώστους, που επιχείρησαν να του κλέψουν το ποδήλατο. Αντιστάθηκε και τότε του κάρφωσαν ένα μαχαίρι στο κεφάλι!

Ο 34χρονος κατόρθωσε να ξεφύγει και συνέχισε, ποδηλατώντας για 800 μέτρα, μέχρι να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, με το μαχαίρι των 15 εκατοστών στο κεφάλι του!  Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, με απίστευτη ψυχραιμία ρώτησε : «Μήπως μπορεί να με δει ένας γιατρός;» Αμέσως σήμανε συναγερμός! Ο Σον Γουέιν μπήκε στο χειρουργείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

*****

Ασανσέρ με εγκλωβισμένους κάνει «βουτιά» 84 ορόφων

Στιγμές τρόμου έζησαν έξι άτομα, που παγιδεύτηκαν σε ασανσέρ, το οποίο έπεσε 84 ορόφους. Μεταξύ των έξι, οι οποίοι από τον 95ο όροφο βρέθηκαν στον 11ο, ήταν μία έγκυος. Οι εγκλωβισμένοι είχαν ευτυχώς σήμα στα κινητά τους και κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις Υπηρεσίες, οι οποίες κατάφεραν να τους απελευθερώσουν, έπειτα από 3 ώρες.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, συμπέραναν ότι ένα σπασμένο σχοινί ανύψωσης ήταν αυτό που προκάλεσε την πτώση, όμως για καλή τύχη των ανθρώπων, τα καλώδια ήταν συνδεδεμένα με την καμπίνα και δεν χτύπησαν στο έδαφος, αλλά κρατήθηκαν στον 11ο όροφο.

Οι έξι είχαν μόλις αποχωρήσει από μπαρ στον 95ο και κατέβαιναν στο λόμπι. Ένας 50χρονος, που ήταν μέσα μαζί με τη σύζυγό του, είπε πως αρχικά ένιωσε το ασανσέρ να κατεβαίνει, όμως στη συνέχεια το ένιωσε να πέφτει. Ακολούθησε θόρυβος και άρχισε να εισχωρεί σκόνη στην καμπίνα. Όπως ήταν επόμενο, οι εγκλωβισμένοι άρχισαν να ουρλιάζουν, να κλαίνε και να προσεύχονται.

«Πίστευα ότι θα πεθάνουμε», είπε ο Μοντεμάγιορ, που είχε πάει ταξίδι στο Σικάγο από το Μεξικό.

Η διάσωσή τους έγινε από τρύπα, που άνοιξαν οι παγιδευμένοι στον τοίχο του χώρου στάθμευσης.

Ο ανελκυστήρας είχε περάσει έλεγχο τον περασμένο Ιούλιο, ενώ ο συγκεκριμένος ουρανοξύστης είναι το τέταρτο ψηλότερο κτήριο του Σικάγο.

*****

Πηγαίνει ένας στον ψυχολόγο σε έξαλλη κατάσταση.

«Τι συμβαίνει αγαπητέ μου;», ρωτάει ο γιατρός.

«Η γυναίκα μου με απατά με τον πρώτο τυχόντα, θα τη σκοτώσω».

«Ηρεμήστε αγαπητέ μου και πείτε μου τι συμβαίνει»

«Η γυναίκα μου είναι νέα και όμορφη. Είναι γυμνασμένη, έχει καμπύλες και πόδι 2 μέτρα. Από όπου περνάει, γυρίζουν όλοι και την κοιτάνε…».

«Συνεχίστε», λέει ο γιατρός.

«Την παρακολούθησα τις τελευταίες ημέρες και κάθε βράδυ το σκάει και πηγαίνει στο μπαράκι, που είναι απέναντι από το σπίτι μας και το κάνει στις τουαλέτες με όποιον τη φλερτάρει… θα τη σκοτώσω».

«Ηρεμήστε αγαπητέ μου, ηρεμήστε… και πείτε μου που ακριβώς είναι αυτό το μπαράκι…»


Ιδιαίτερα σπάνιο τριπλό ουράνιο τόξο στη Σάμο
Πήγε στο νοσοκομείο με ένα μαχαίρι… καρφωμένο στο κεφάλι του
Ασανσέρ με εγκλωβισμένους κάνει «βουτιά» 84 ορόφων

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής