breaking news Νέο

Kρατάει την νίκη η Αγκαθιά

Kρατάει την νίκη η Αγκαθιά

Δίχως να πιάσει την γνωστή της απόδοση η Νίκη Αγκαθιάς κέρδισε στο γήπεδό της τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ερμή Αμυνταίου και παρέμεινε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η περσινή πρωταθλήτρια της Ένωσης μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος ασύνδετη και αυτό σε συνδυασμό με τον αμυντικό προσανατολισμό που είχε ο αντίπαλός της δεν την επέτρεψε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Παρόλα αυτά κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου με κοντινό πλασέ του Αβραμόπυλου και να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη.

Όπως ήδη αναφέραμε οι ευκαιρίες, για γκολ, που δημιούργησε η ομάδα της Αγκαθιάς στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες, όπως βέβαια ευκαιρίες δεν δημιούργησε και ο αντίπαλος της Ερμή Αμυνταίου.

Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου στο 47' από τον Αβραμόπουλο που εκμεταλλεύτηκε έξυπνη πάσα του Χατζόπουλου, βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ερμή Αμυνταίου Ηλιόπουλο και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Αγκαθιά ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές καθώς στο 85' ο Κοντζαντίνογλου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, και τον ίδιο δρόμο ακολούθησε στις καθυστερήσεις και ο Λιόλιος καθώς δέχθηκε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή στο παιχνίδι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τζάμου από την Καστοριά, με βοηθούς τον Τέγο και τον Δρουδάκη από την Ένωση Γρεβενών.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Γιατζιζόγλου, Λιόλιος, Ρογγότης, Αβραμόπουλος, Γκελοσάνι, Γιαννόπουλος, Χατζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Τζερεμές (34' Πέτκος, Κίτσας (75' Κοτζαντίσογλου).

ΑΜΥΝΤΑΙΟ: Ηλιόπουλος, Γιορετζίδης, Δόνες, Σιδηρόπουλος, Πιρίτζαους, Αμαραντίδης, Τσορλίνης, Βλαδίκας, Χαϊτίδης, Ηλιάδης (65' Αθανασιάδης), Θεοδουλίδης (85' Χαμαλίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής