breaking news Νέο

«ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» - Π. Παυλίδης : «Ζω στον δήμο Βέροιας!! Στηρίζω την τοπική αγορά μου!!»

«ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» - Π. Παυλίδης : «Ζω στον δήμο Βέροιας!! Στηρίζω την τοπική αγορά μου!!»

Με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του δήμου Βέροιας να στηρίξουν την τοπική αγορά και να επιλέξουν τα καταστήματα της περιοχής μας.

“Αγαπητοί ΣΥΝδημότες,

Εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,  σας καλούμε να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις τοπικές επιχειρήσεις του δήμου μας. Με αυτό τον τρόπο ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση στον τόπο μας, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ την τοπική οικονομία και την τοπική ανάπτυξη.

Η τοπική επιχειρηματικότητα στον Δήμο Βέροιας δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τις αγορές άλλων πόλεων. Προσφέρει, αξιόπιστες υπηρεσίες, ποιοτικά προϊόντα, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών αναγκών και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Οι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες του δήμου μας είναι παράλληλα και γείτονες μας, φίλοι μας ή  συγγενείς μας και μαζί τους μας ενώνουν πολύ περισσότερα από μια συναλλαγή, η οποία ωστόσο είναι ιδιαίτερα επωφελής για τη βιωσιμότητα τους.

Ζωντανεύουμε την ΑΓΟΡΑ μας, καταναλώνουμε στον ΤΟΠΟ μας, στηρίζουμε ΕΜΑΣ!!

 

Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές”

 

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής