breaking news Νέο

Ασταμάτη η Νίκη Αγκαθιάς

Ασταμάτη η Νίκη Αγκαθιάς

Η Νίκη Αγκαθιάς συνεχίζοντας την προέλαση της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής νίκησε στο γήπεδο της και τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου με1-0 και συνεχίζει μόνη δίχως συγκάτοικο στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου και έναν από την Βέροια η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη είχε πολυ καλή παρουσία στο παιχνιδι ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του από τον αντίπαλο της Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, δημιούργησε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Αν κάτι δεν άρεσε στην ομάδα της Αγκαθιάς στο προχθεσινό της παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγρ. Αστέρα ήταν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι το τέλος του αγώνα το ρευστό 1-0 που είχε διαμορφωθεί στο 55’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Ζαρογιάννη και να φθάσει στην νίκη με αγχωτικό τρόπο.

Ο αγώνας έγινε μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και η πρώτη καλή στιγμή για την Νίκη Αγκαθιάς καταγράφηκε στο 18’, όταν ο Μήτογλου στο τσαφ πρόλαβε τον Ζαρογιάννη που ετοιμάζοντας να σκοράρει με προβολή.

Δώδεκα λεπτά αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Αγκαθιάς με τον Αβραμόπουλο μόνο του απέναντι από τον Παναγόπουλο να πλασάρει αδύναμα και τον τελευταίο να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 35’ η σειρά των φιλοξενουμένων να απειλήσουν με τον Αμαραντίδη το σουτ του οποίου από το ύψος της μεγάλης περιοχης μπλόκαρε ο Τόλιος.

Στην επανάληψη η γηπεδουχος μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα με τον Ζαρογιάννη να μην προλαβαίνει για λίγο την παράλληλη σέντρα του Χατζόπουλου και να χάνεται ετσι η πρώτη για το δεύτερο ημίχρονο ευκαιρία του παιχνιδιού(50’).

Και στο 55’ άνοιξε το σκορ. Ο Γκελοσάνι ανατράπηκε απο τον Μήτογλου  μέσα στην περιοχή του Αγρ. Αστέρα με τον διαιτητή να καταλογίζει το αναμφισβήτητο πέναλτι και τον Ζαρογιάννη που ανέλαβε την εκτέλεση του να γράφει το 1-0.

Η Νίκη Αγκαθιάς συνέχισε και μετά το γκολ να πιέζει και να δημιουργεί κινδύνους στην αντίπαλη περιοχη τους οποίους όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ όπως στο 62’ με τον Αβραμόπουλο τον οποίο ο Γκελοσάνι έβγαλε απέναντι από τον Παναγόπουλο όμως το πλασέ του έφυγε αουτ.

Νίκη Αγκαθιάς: Τόλιος, Λιόλιος, Ρογγότης, Κίτσας Ελ, Ζαρογιάννης (82΄ Πέτκος), Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος (69΄ Κίτσας Ευγ), Γκελοσάνι (90΄ Πατσιαβούρας), Προβατίδης (85΄ Σακαλής), Γιαννόπουλος, Τριανταφυλλίδης.

Αγροτικός Αστέρας: Παναγόπουλος, Βουτσιάς (65΄ Αθανασιάδης), Κυργιαλάνης, Μήτογλου, Καραμανλής, Κουκουλέκης, Σουλίδης, Καπρέτσος (79΄ Παπαοικονόμου), Ζυγκερίδης (88΄ Παπαοικονόμου), Αμαραντίδης, Χειριτράντας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής