breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας

«Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ τα καλύτερα στον συνάδελφο (Γιώργο Τυριακίδη) και να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια. Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια και την σημερινή τους νίκη.

Θεωρώ ότι η νίκη της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι ήταν δίκαιη, απέναντι μάλιστα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται μεταλλαγμένος προς το καλύτερο και αυτή την βελτίωση του την έδειξε και απέναντι στην δική μας ομάδα. Στα παιχνίδια που έδωσε μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέχρι και σήμερα παρέμεινε αήττητος, έχοντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες.

Σαν γενική εικόνα του αγώνα, θεωρώ ότι και τα δύο ημίχρονα ήταν ισορροπημένα με δυνατές μονομαχίες μέσα όμως σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.

Καταφέραμε να προηγηθούμε σχετικά γρήγορα και στο πρώτο ειδικά ημίχρονο μπορούσαμε με κάποιες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε να καθαρίσουμε το αποτέλεσμα. Δεν το πετύχαμε όμως και όσο ο χρόνος περνούσε και το σκορ παρέμενε εύθραυστο είναι φυσικό και ο αντίπαλος να εντείνει τις προσπάθειες του και εσύ να αγχώνεσε.

Παρόλα αυτά θεωρώ οτι αμυντικά λειτουργήσαμε σωστά και πήραμε μια ακόμη σημαντική νίκη. Από αύριο, Δευτέρα η προσοχή μας στρεφεται στο επόμενο παιχνίδι που είναι με τον ΠΑΟ Κουφαλίων. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται ξεκούραση, γι’ αυτό στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης θα παίξουν παίκτες που δεν αγωνίστηκαν σήμερα. Οσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος και τα εναπομείναντα παιχνίδια λιγοστεύουν ο στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί και σε δεύτερη μοίρα μπαίνει η καλή απόδοση».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής