breaking news Νέο

Χρειάζεται δουλειά η ΒΕΡΟΙΑ

Χρειάζεται δουλειά η ΒΕΡΟΙΑ

Σε ένα ακόμη φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Μακεδονικό που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ΒΕΡΟΙΑ έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά αν θέλει να πετύχει τους φετινούς της στόχους, που βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα υψηλοί αλλα η παραμονή της την κατηγορία.

Με αντίπαλο μια ομάδα Γ’ Εθνικής, τον Μακεδονικό, στο γήπεδο της Νεάπολης η ΒΕΡΟΙΑ είχε κάποια καλά διαστήματα που όμως δεν ηταν αρκετά για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που θα τις έδιναν την νίκη.

Το μεγάλο της πρόβλημα όπως φάνηκε και στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον Αιγινιακό, είναι οι κλειστές άμυνες αφου στην μεσαία γραμμή αλλά και στις υπόλοιπες δεν υπαρχει ο παίκτης ηγέτης και αυτό φυσικά λίγο - πολύ είναι κατανοητό καθως ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ της είναι κάτω των 22 ετών.

Βέβαια στο Σαββατιάτικο παιχνιδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Νεάπολης είχε ορισμένες καλές στιγμές στις οποίες θα μπορούσε να σκοράρει και να πάρει την νίκη όμως και πάλι δεν θα άλλαζε κάτι από την γενική αγωνιστική της εικόνα.

Η φετινή ΒΕΡΟΙΑ έχει θέληση, τρεξίματα, πάθος όμως της λείπουν δυο βασικά στοιχεία που λίγο - πολύ βέβαια ήταν αναμενόμενα. Η εμπειρία και οι παίκτες με προσωπικότητα, που στην δύσκολη στιγμή θα μπορούσαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Δυο στοιχεία που αποκτά ο ποδοσφαιριστής με τον χρόνο.

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο πρώτο 45λεπτο η ΒΕΡΟΙΑ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ομως δυσκολευονταν να διασπάσει την καλά οργανωμέμη αμυντική διάταξη της γηπεδούχου ομαδας. Παρόλα αυτά αν ο Λίταινας στο 30’ και ο Μπαστιάνο στο 35’ ήταν λίγο πιο εύστοχοι θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ.

Από την άλλη η εστία της δεν απειλήθηκε ούτε μια φορά και αυτό είναι ισως ένα από τα θετικά δείγματα του αγώνα με τον Μακεδονικό. Στην επανάληψη με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκαδα της έδωσε χώρο στον Μακεδονικό και προσπάθησε να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση. Εγινε πιο απειλητική, δημιούρησε πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ όμως στην αντίπερα όχθη έγινε και πιο ευάλωτη αμυντικά κατι που εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι και απείλησαν σε δυο - τρεις περιπτώσεις με παραβίαση την εστία της.

Σ’ αυτό το δεύτερο μέρος η ΒΕΡΟΙΑ ήταν όπως ήδη αναφέραμε πιο επικίνδυνη και σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις άγγιξε το γκολ. Στο 73’ με τους Μπαστιάνο και Ρούνεϋ που μόνοι απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα μπερδεύτηκαν και έχασαν το κοντρολ και την δεύτερη στο 90’ όταν ο Σταυρίδης τετ - α - τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα προσπάθησε να τον τριπλάρει, όμως ο τελευταίος έξυπνα του απεσπασε την μπάλα.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν τους:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Βόσδου, Παντεκίδης, Αντωνιάδης, Τουμανίδης, Ζαμερίδης, Γαρύφαλος, Διαμαντίδης, Ζαφερόπουλος, Τσουκάνης, Παπαποστόλου. Επαιξαν και οι Κανουλας, Βοσνιάδης, Ζαγναφέρης, Ηλιόπουλος, Τράϊκος, Λεόνογλου, Παπαδόπουλος, Μουτσίκος, Τοτοζίδης, Κωνσταντίνου.

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκόζης, Πατσιαβούρας, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Λίταινας, Λαζόπουλος, Μπαστιάνος, Ρούνεϋ. Επαιξαν και οι Τσιούχας, Τερζής, Ρασδής, Καραγιάννης, Τσότρας, Γκόρης, Ζυγκερίδης, Σοϊλεμέζογλου, Σταυρίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής