breaking news Νέο

Π. Γκιουλόγλου : «Δεν πρέπει να αφήσουμε τη Μέρκελ και το Γιούνκερ να μας κάνουν μάθημα πολιτισμού».

Π. Γκιουλόγλου : «Δεν πρέπει να αφήσουμε τη Μέρκελ και το Γιούνκερ να μας κάνουν μάθημα πολιτισμού».

Τα μαρτύρια των Αρμενίων συμπατριωτών του από τους Τούρκους, εξιστόρησε ο εκπρόσωπος της Ελληνοαρμενικής κοινότητας, Παύλος Γκιουλόγλου, στην ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, στην κεντρική σάλα του Πολυχώρου της «Ελιάς», η οποία και είχε να κάνει με τη Γενοκτονία των Χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής, ενώπιον ενός πολυπληθούς ακροατηρίου, με διοργανωτή τη Δημοτική Παράταξη «Δικαίωμα για νέα Βέροια» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μακεδονικό Ρόδακα».

Όμως ο κ. Γκιουλόγλου στην αναφορά του έβαλε και τη Γερμανία, για την οποία – όπως είπε - «ήταν ένας σιωπηλός μάρτυρας των εγκλημάτων και έπρεπε να περάσουν 101 χρόνια, για να αναγνωρίσει τη γενοκτονία».

Ο ίδιος ακόμα έκανε και μια αναφορά στις ευρωπαϊκές εξελίξεις. «Επικρατεί», είπε, «η άποψη πως οι πρόσφυγες πρέπει να στηριχθούν. Όμως είναι Μουσουλμάνοι, οι οποίοι ερχόμενοι στην Ευρώπη και γίνονται οι πιο φανατικοί. Και θέλουν να μας κάνουν Μουσουλμάνους. Να ασπασθούμε το Ισλάμ. Δεν σέβονται τη διαφορετικότητα. Γι' αυτό δεν πρέπει να αφήσουμε τη Μέρκελ και το Γιούνκερ, αυτούς τους δήθεν σούπερ Ευρωπαίους, να μας κάνουν μάθημα πολιτισμού. Έχουμε τις ρίζες μας, από εκεί εμπνεόμαστε και συνεχίζουμε».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής