breaking news Νέο

Στα χνάρια του πατέρα του!

Στα χνάρια του πατέρα του!

Ο νεώτερος σε ηλικία από τους 34 αντιπροσώπους της Ημαθίας, που πρόκειται να παραστεί στο 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί το διήμερο 30-31 Μαρτίου 2019, στην Αθήνα, είναι ο Γιώργος Σιδηρόπουλος. Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο παιδιά (το έτερο η φοιτήτρια Νίκη) της εκπαιδευτικού Δήμητρας Βασιλείου και του Τάσου Σιδηρόπουλου, πρώην βουλευτή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ, με θητεία στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος, πέρα από την «παθολογική» σχέση που έχει αναπτύξει με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης από τα (μόλις πριν λίγα) χρόνια της αγωνιστικής παρουσίας του στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου (φωτό) και τη φοίτησή του στην παρούσα φάση στη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, έρχεται τώρα να εκφράσει τα ιδεολογικοπολιτικά του πιστεύω μέσα από τις τάξεις του ΚΙΝ.ΑΛ., που έχει ως μήτρα το ΠΑΣΟΚ, που δημιούργησε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.

Στα χνάρια του πατέρα του θέλει να βαδίσει λοιπόν και ο Γιώργος Σιδηρόπουλος, υπηρετώντας πάνω απ' όλα, όπως λέει, αρχές και αξίες της μεγάλης δημοκρατικής συμπαράταξης που γνώρισε ο τόπος.

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής