breaking news Νέο

Αξιοπρόσεκτη η παρουσία των μηχανικών στη φετινή ΔΕΘ

Αξιοπρόσεκτη η παρουσία των μηχανικών στη φετινή ΔΕΘ

Aνάμεσα σ' αυτούς που συμμετέχουν στη φετινή ΔΕΘ, είναι και οι Μηχανικοί της Βόρειας Ελλάδας μέσω του τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στο περίπτερο του ΤΕΕ/ΤΚΜ παρουσιάζονται με «πινέζες» οι δραστηριότητες του επιμελητηρίου σε μια μεγάλη επιφάνεια, όπου απεικονίζεται το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, προβάλλονται διαφάνειες με τις δραστηριότητες, τις δράσεις και τον προγραμματισμό της διοίκησης του Επιμελητηρίου για την περίοδο 2017-2019.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το έργο που επιτελεί το επιμελητήριο στη Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια, με μελέτες, τεκμηριώσεις, παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης της Ελληνικής Πολιτείας σε τεχνικά θέματα και ενημέρωση των πολιτών, παράλληλα με το έργο και τα μέλη του, τους διπλωματούχους μηχανικούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Να σημειωθεί ότι το ΤΕΕ/ΤΚΜ είναι το αρχαιότερο – ιδρύθηκε το 1950 – και μεγαλύτερο – έχει μέλη περίπου 18.000 μηχανικούς – περιφερειακό τμήμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής