breaking news Νέο

Σεμινάρια για την Ιστορία του Πόντου σε εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει η ΠΕΔΚΜ

Σεμινάρια για την Ιστορία του Πόντου σε εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει η ΠΕΔΚΜ

Σεμινάρια ιστορίας του Πόντου για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών (Π.Σ.Π.Ε.).

Τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας, στις 18:30, με θέμα «Η Γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ομότιμος καθηγητής, Κώστας Φωτιάδης.

Την απόφαση για τη διεξαγωγή σεμιναρίων έλαβαν από κοινού η ΠΕΔ-ΚΜ και η  Π.Σ.Π.Ε., μετά την  επιτυχημένη πραγματοποίηση ανάλογων σεμιναρίων από το Σύνδεσμο σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης για πέντε συνεχόμενα έτη (2014-2018). Τα σεμινάρια αυτά είχε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσει σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών της Θεσσαλονίκης.        

Κατά τη διάρκεια  των σεμιναρίων, εκτός από τους εκπαιδευτικούς θα είναι δυνατή η συμμετοχή σ’ αυτά και  σε οποιονδήποτε το επιθυμεί. Ο κύκλος των σεμιναρίων που άνοιξε στις 4 Μαρτίου θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαρτίου 2019.

Το υλικό όλων των σεμιναρίων  (εισηγήσεις, βιβλιογραφία, κ.ά.) θα δημοσιευθεί σε ειδικό τεύχος της εφημερίδας ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ, που είναι ο χορηγός επικοινωνίας, που θα διανεμηθεί στους εκπαιδευτικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο το επιθυμεί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής