breaking news Νέο

Κυριάκος Βελόπουλος : «Η Ελληνική Λύση ήρθε, για να ξεβρωμίσει τον τόπο»

Κυριάκος Βελόπουλος : «Η Ελληνική Λύση ήρθε, για να ξεβρωμίσει τον τόπο»

«Η Ελληνική Λύση ήρθε, για να ξεβρωμίσει τον τόπο». Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», από τη Βέροια, στην ανοιχτή ομιλία που πραγματοποίησε την Κυριακή το πρωί, στον πολυχώρο της «Ελιάς», ενώπιον 150 περίπου υποστηρικτών του στην Ημαθία.

«Η “Ελληνική Λύση” έχει τόση δυναμική, γιατί είναι το μοναδικό κίνημα που προέρχεται από την επαρχία και κυρίως από τη Μακεδονία. Είμαστε επαρχιώτες, αλλά ελληνάρες, ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί. Η “Ελληνική Λύση” ήρθε, για να ξεβρωμίσει τον τόπο», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της κίνησής του, φέρνοντας αμέσως μετά στην αναφορά του το εξελισσόμενο σε μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος, το δημογραφικό και συνάμα την παρουσία ενός μεγάλου αριθμού μεταναστών στη χώρα μας και της ειδικής μεταχείρισης που έχουν από την πολιτεία σε σχέση με τους Έλληνες πολίτες. «Εμείς θα τους διώξουμε (τους μετανάστες) από την Ελλάδα. Είμαστε η τελευταία γενιά Ελλήνων. Η χώρα μας έχει πτωχεύσει στο παρελθόν ξανά τέσσερις φορές, αλλά τότε είχε Έλληνες, που γεννούσαν και ξαναφτιάχναν Έλληνες, για να ξαναφτιάξουν την Ελλάδα. Και ενώ έχουμε ένα τόσο μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα, η Πολιτεία αντί να δώσει κίνητρα στους Έλληνες να γεννάνε Έλληνες, προσπαθούν να κάνουν Έλληνες τους λαθροεισβολείς. Τα χρήματα που δίνονται σε όσους ήρθαν στην Ελλάδα, δεν είναι της Ε.Ε., αλλά δίνονται από τους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες», είπε. Και συνέχισε λέγοντας : «Όλοι οι μετανάστες θα πάνε από κει που ήρθαν, θα φύγουν από την Ελλάδα. Τα λεφτά των Ελλήνων να πηγαίνουν στους Έλληνες. Έδιωξαν δεκάδες χιλιάδες παιδιά μας στο εξωτερικό, να γίνουν σερβιτόροι και έφεραν εδώ μετανάστες, που γεννούν πολλά παιδιά».

 

Άσκηση κριτικής σε ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στάθηκε υπέρ το δέον επικριτικά απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ. «Η Ελλάδα δεν είναι ένα απέραντο φρενοκομείο, όπως ειπώθηκε στο παρελθόν από τον αποκαλούμενο Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Η Ελλάδα κυβερνάται από φρενοβλαβείς ανθέλληνες, που διακατέχονται από διπολική διαταραχή. Αλλά λένε πριν τις εκλογές και άλλα μετά», είπε, φέρνοντας ως παράδειγμα τα διόδια, που, ενώ πριν δεν τα πλήρωναν, τώρα τα βάζουν οι ίδιοι.

 

... και σε Νέα Δημοκρατία

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν άφησε στο.. απυρόβλητο και τη ΝΔ, για την οποία είχε να πει : «Η ΝΔ μας κυβέρνησε 20 χρόνια και μας οδήγησε στην πτώχευση και τώρα μας ζητάει να της δώσουμε ψήφο για αυτοδυναμία, για να μας βουλιάξει κι άλλο». Ενώ δεν άφησε ασχολίαστα και τα ανεξόφλητα δάνεια της ΝΔ, λέγοντας : «Η ΝΔ είναι πτωχευμένη και θα σώσει εμάς; Κοιτάνε να σώσουν μόνο την τσέπη τους κι όχι εμάς».

 

Αξιοποίηση της Βεργίνας, αλλιώς...

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε λόγο και για εικόνα εγκατάλειψης της Βεργίνας, την οποία ο ίδιος είπε ότι θα την αξιοποιούσε αλλιώς. Πώς; «Εδώ και 20 χρόνια θα είχα κάνει στους κατοίκους βιλάρες έξω από τη Βέροια. Θα μετέφερα όλο το χωριό, θα τους έδινα γη, αλλά το χωριό θα το είχα ισοπεδώσει όλο και θα έκανα ανασκαφές. Όταν ήρθαν οι παππούδες μας, δεν ήξεραν ότι από κάτω υπήρχαν τάφοι. Να γίνει κανονικό αρχαιολογικό πάρκο, γιατί υπάρχουν πάνω από 30 μακεδονικοί τάφοι από κάτω. Αλλά δεν ήθελαν να βγει από τη γη της Μακεδονίας η ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Ήταν ένα σχέδιο και υλοποιείται τώρα».

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής